Technopat eskiden daha eğlenceliydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşk, kız falandan konu açan 2K'lı veletleri "görmezden gel"meyi işaretleyip geçin. Başka yapabileceğimiz bir şey yok zaten.
 
  • Beğen
İfadeler: Vio
Bu sadece Technopat Sosyal üzerinde olan bir şey değil. Eskiden yaptığınız çoğu şey o zamanlar daha çok zevk veriyordu.
Asyalı konularına veya içinde geçenlere bakmanızı öneririm. Kesinlikle zevk duyarsınız.

Altyapı konularına beklerim😌 Hala bakmaktan keyif alıyorum ama pek takmıyorlar.
 
Son zamanlarda o değişikliği ben de fark ettim. Eskiden gün boyu takıldığım foruma şimdi günlük 2-3 saatliğine giriyorum, çoğu konuya mesaj yazmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayat, eskiden daha eğlenceliydi. Kötüleşen ekonomi, zorlaşan hayat, pandemi... İnsanların tahammülleri kalmadı. Görmüyor musunuz herkes en ufak şeyde yumruk yumruğa kavgaya giriyor, silah çekip katil oluyor? Hayat insanları her gün daha çok dolduruyor, daha çok geriyor. Hepimiz Rus roman karakterleri gibi yaşıyoruz. Hatta yaşamıyoruz. Köleler gibiyiz, sadece hayatta kalıyoruz. Evden işe, işten eve. Başka bir şey yok hayatta. Tamamen tükenmiş durumdayız.
 
Kafaya bu kadar takmanıza gerek yok. Gün içinde kullandığınız bir sosyal platform. Daha fazla anlam yüklemeyin. Sarmıyorsa girmeyin, bu kadar. Not: (beğenmiyosan çık muhabbeti değil, yanlış anlamayın).
Doğru. Ona bakarsan yıllardan beri DH'de de aşk konuları vardı ama bu konular DH'yi hiç bozmadı.
 
1638283986322.png


Ciddi ciddi bu forumda böyle bir konu açılmış ya, ben daha fazla bir şey diyemiyorum. Daha üzücü olan bu konunun aldığı etkileşim.
 
Eskisi kadar bence de tad vermiyor.
Eskiden tatil günlerinin 5-10 saatini burada geçirirdim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı