Technopat forum antivirus algısı

Avast'ın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Avast yerine Norton'u koyabiliriz bence. Malwarebytes'da iyidir. Ayrıyeten şuanda söylemeyi unuttuğum bir çok anti-virüste var. Umarım diğer arkadaşlar eksikleri tamamlar.

Avast'ın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Avast yerine Norton'u koyabiliriz bence. Malwarebytes'da iyidir. Ayrıyeten şuanda söylemeyi unuttuğum bir çok anti-virüste var. Umarım diğer arkadaşlar eksikleri tamamlar.
Malwarebytes gerçek zamanlı korumada çok kötü. Belki kendini geliştirmiştir diye son yapılan testlere baktım ancak hala bahsedilen anti virüslere yakınlaşamamış.
Avast ise Malwarebytes’i geçiyor ve zannedildiği kadar kötü bir anti virüs değil.

Virüsü bulamıyor kendisi genelde. O da kendini geliştirdiyse bilmiyorum. Malwarebytes tarama konusunda iyi bence. Kaspersky hem gerçek zamanlı korumada hem de taramada iyi. En kullanışlısı o diye düşünüyorum. En son 2020'nin sonunda kullandım ve 40 MB falandı RAM kullanımı. Bir işe yaramayan Windows Defender bile 70-80 MB harcıyor arkada. Kaynak kullanımı konusunda da çok iyi. Kaspersky'a rakip olmak zor.

Avast'ın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Avast yerine Norton'u koyabiliriz bence. Malwarebytes'da iyidir. Ayrıyeten şu anda söylemeyi unuttuğum birçok Anti-Virüs'te var. Umarım diğer arkadaşlar eksikleri tamamlar.

Norton ve diğer antiler var 0:12'yi 0.25 izlemeniz lazım video hızlı geçtiği için hemen koyamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı