just chillin
Hectopat
- Makaleler
- 2
Çalınma konusunu ise şu şekilde fark ettim. Ben Technopat'a RAM revizyonu ve zarıyla ilgili konu açmadan önce Google'da ve hiçbir forum sitesinde bunlarla ilgili kaynak yoktu. Birkaç gün sonra tekrar araştırma yapayım dedim belki bu sefer çıkar diye. Baktığımda ise mesajlarımın birebir şu forumlarda olduğunu gördüm:
Sonrasında bizim forumdaki konulara bakınca daha önce de Minecraft, Web Master, Forumreis gibi forumların içerik kopyaladığını gördüm.
Bu forumlar hakkında işlem yapılır mı bilmiyorum @Ali Güngör @Emre C
Eski konularda ise kopya içeriği şikayet için şu linkler paylaşılmış ben de paylaşayım:
Spam, Kötü Amaçlı Yazılım veya Ücretli Bağlantıları Bildirme | Google Arama Merkezi | Dokümanlar | Google Developers
Google Kopya İçerik Şikayet Etme
Forumdaki tüm yöneticileri veya yetkilileri bilmiyorum, Ali Güngör ve Emre C'yi eski kopya forum konularında gördüğüm için etiketledim. @Recep Baltaş @Mithat Berhan
Yeni RAM düşünüyorum ama çip üreticisi aynı olsa bile çip revizyonu farklıysa uyum sorunu çıkabiliyor şeklinde birkaç konuda rast geldim. Nedir RAM çipi revizyonu? Cihazda takılı olanınki nasıl öğrenilir?
İkisi farklı şeyler mi ve ne işe yararlar? Yeni RAM seçiminde bir önemleri var mıdır?
Bu forumlar hakkında işlem yapılır mı bilmiyorum @Ali Güngör @Emre C
Eski konularda ise kopya içeriği şikayet için şu linkler paylaşılmış ben de paylaşayım:
Spam, Kötü Amaçlı Yazılım veya Ücretli Bağlantıları Bildirme | Google Arama Merkezi | Dokümanlar | Google Developers
Google Kopya İçerik Şikayet Etme
Forumdaki tüm yöneticileri veya yetkilileri bilmiyorum, Ali Güngör ve Emre C'yi eski kopya forum konularında gördüğüm için etiketledim. @Recep Baltaş @Mithat Berhan
Son düzenleme: