Technopat Forum Yönetici ve Üyelerine

Haklılar, zira iki arkadaş da forumun sevdiğimiz ve değer verdiğimiz üyeleri. Bunu laf olsun diye demiyorum, bahsetmek istemedim ama oyun hediyemizde de sevgili son_goku ve Oğuzhan Ünver listede idi.

Öte yandan Selim 1 hafta ceza aldı. Genç bir arkadaş, 14 yaşında ve yanlış bir çevrede yetişmiş anladığım kadarıyla. Amacımız insanları kazanmak olmalı. Tekrar diyorum, bir sorun varsa mesajı şikayet edin. Konuları silmeyiz bundan sonra.

Evet konunun silinmesi biraz ağır gelmiş olabilir ve buna tepki göstermek istiyor olabilirsiniz. Ancak foruma bir süre girmemek, bizim için bir kayıp olur. Yani konunun kilitlenmesi daha mantıklı evet. Eğer konu fazla yoldan çıkar ve forumu cidden kirletecek bir şey olursa, silinmesi doğaldır. Adminlerin ilgili olduğuna eminim, ancak sanırım bu forumda bulunma saatleri ile çakıştı.

Ben ceza almıştım bu olaydan dolayı. Uzatmaya gerek yok. Benimle bir sorunun varsa o seni ilgilendirir. Senin yüzünden güzelim konu silindi.

Edit: Bunu çok kolay bir yolla çözebiliriz. Siz benim açtığım konunun altına yorum yapmayın, ben de size aynı şekilde yorum yapmayım. İşte bu kadar sorun çözüldü. Gitmenizi gerektirecek bir şey yok....

Bu üslubu bırakmanızı söyledim çok defa. 2 hafta uzaklaştırma cezası. 2 hafta sonra Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ni okumuş ve özetini çıkarmış olmanız lazım cezanızın kaldırılması için.

Kendi görüşümü belirtmem gerekirse, kişisel sorunlarınızdan ötürü yönetimi bu denli bariz biçimde suçlamak, çok duygusal ve yerinde olmayan bir hareket. Fakat konu silinmesi konusunda son_goku ile hemfikirim. Her ne olursa olsun, bir forumda her şey salt olarak yer almamalı. İnsanların tartışmaları da olmalı. Fakat belli bir seviyeye kadar elbette. Forumun birkaç ay önceki haliyle şuan ki hali elbette aynı değil. Zira forum büyüyor ve değişik fikir ve yaş aralığında insanlar da dahil oluyor. Foruma zamanını harcamış kişilerin bu tarz duygusal nedenlerden ötürü forumu terk etmeleri çok üzücü.

Bu üslubu bırakmanızı söyledim çok defa. 2 hafta uzaklaştırma cezası. 2 hafta sonra Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ni okumuş ve özetini çıkarmış olmanız lazım cezanızın kaldırılması için.

Yanlış anlamayın ama gerçekten merak ettim. Neden kullanıcılara ''Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ni okumak ve özetini çıkartma'' cezası veriyorsunuz? Hiç bir forum sitesinde böyle bir ceza görmemiştim. Neden kitap okuma ve özet hele ki neden Yüzüklerin Efendisi falan? Çok uzun bir kitap olduğu için mi?

Yanlış anlamayın ama gerçekten merak ettim. Neden kullanıcılara ''Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ni okumak ve özetini çıkartma'' cezası veriyorsunuz? Hiç bir forum sitesinde böyle bir ceza görmemiştim. Neden kitap okuma ve özet hele ki neden Yüzüklerin Efendisi falan? Çok uzun bir kitap olduğu için mi?
Yüzüklerin efendisi bir klasiktir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı