Technopat Forum Yönetici ve Üyelerine

Forum büyüyor büyüdükçe de tam tersi kötü üyeler artıyor forumdan kısa süreliğine ayrılmanızı tavsiye etmem çünkü geri döndüğünüzde tam tersi böylelerinin artmış olduğunu göreceksiniz azalmış olduğunu değil. Sonuçta hızla büyüyen bir forum bu.

Arkadaşa katılıyorum. Her gün büyüyen bir forum eskisi gibi olmaz.

Yanlış anlamayın ama gerçekten merak ettim. Neden kullanıcılara ''Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'ni okumak ve özetini çıkartma'' cezası veriyorsunuz? Hiç bir forum sitesinde böyle bir ceza görmemiştim. Neden kitap okuma ve özet hele ki neden Yüzüklerin Efendisi falan? Çok uzun bir kitap olduğu için mi?

Hiçbir forum sitesinde böyle ceza göremezsiniz çünkü diğer forum siteleri sadece ceza verir. Biz burada ceza alınan süreçte kullanıcı okuyup bir şeyler öğrensin, ufku genişlesin istiyoruz. Yüzüklerin Efendisi bir klasik olduğu için öneriyoruz. Bu Suç ve Ceza da olabilirdi. Maksat kitap okutmak.

Yani herhalde Muhteşem Yüzyıl izle desek bu kadar sorgulamazdınız :) Altında bir şey mi arıyorsunuz bunun yoksa bana mı öyle geliyor :)

Ben Selim'in bu tavırlarını hiç mi hiç beğenmedim. Biz burada saygı çerçevesinde paylaşım yaparken o bunları hiçe sayıp ağzına geldiği gibi konuşuyor. Olmaz böyle.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı