araba lastiği
Hectopat
Biliyorum, yapılmayacak şeyleri hep yapasım gelir.Sakın denemeyin GIF'ler kaldırıldı kaldırırsanız bir daha koyamazsınız.

Biliyorum, yapılmayacak şeyleri hep yapasım gelir.Sakın denemeyin GIF'ler kaldırıldı kaldırırsanız bir daha koyamazsınız.
Muhteşem atardım ama gittin NieR yaptın profilini!Erken kalkmanın faydaları. @BalikŞuşişi ile beraber GIF’leri kaptık.![]()
Hocam 60 FPS Windows 95 profilim var diyen siz değilmiydinizŞöyle dalgalanan bir Windows 95 koymak istiyordum. Koydum ve memnunum.
Şu an Technopat 3'e ayrılmış durumda sanırım.
- Sabah ayarlarım diye gece rastgele GIF koyanlar fakat sabah GIF özelliğinin kalkmış olduğunu görenler.
- GIF koyamayanlar. "kekw"
- Koyduğu mevcut GIF'ten memnun olanlar.
Siz hangisisiniz?
Hentai mi koysaydım?Muhteşem atardım ama gittin NieR yaptın profilini!
Gerçekten "gif" yazdım ve bu çıktı.Gece arama motoruna "gif" yazıp uygulamıştım.Değiştireceğim.
Olur. Gel birlikte koyalımHentai mi koysaydım?
Evet hocam bendim. Ondan sonra yattım uyudum. Windows XP'nin köpeği Rover'ı koyacaktınız sanırım siz de.Hocam 60 FPS Windows 95 profilim var diyen siz değil miydiniz?Ben de altınızda ''GIF koyamıyorum yardım edin
'' diyordum hatta..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.