Technopat Haber Teması Değişmeli mi?

Technopat Haber teması değişmeli mi?

• Evet

Oy: 502 86,4%
  • Hayır

Oy: 80 13,8%

• Oy verenlerin toplamı
    581
Küçük bir hatırlatma arkadaşlar: Oylamayı Sosyal kısmı için değil, Blog kısmı için yapıyoruz.

Küçük bir hatırlatma arkadaşlar: Oylamayı Sosyal kısmı için değil, Blog kısmı için yapıyoruz.
Blog kısım derken hangisini kastediyorsunuz?
Şu kısımdan mı bahsediyoruz;

Blog kısım derken hangisini kastediyorsunuz?
Şu kısımdan mı bahsediyoruz;

Evet, başlıkta yazmasına rağmen karıştırılma ihtimaline karşı uyarı olarak yazayım dedim. XenForo değil de WordPress (Forum değil de Blog) teması için oylama açmış bulunmaktayız.

Bence de değişmesi gerek. Haberin yanında diğer haber başlıkları çok yakın ve simetri hastası olduğum için hem kafam karışıyor hemde dikkatim dağılıyor. En çok buna çözüm lazım. Genel olarak bence değişmesi gerek. Alt taraflar çok karışık ve haber okuyor hissi uyandırmıyor. Biraz daha Webtekno gibi olursa iyi olabilir.

Haber kısmı güzel değişmesine gerek yok.

Forum kısmında da şunlar değişse çok güzel olurdu. Avatar kısmı daha büyük ve kare olsun. ''Rank'' sistemine de biraz özenilebilinir. Biraz süsleseniz çok güzel olurdu.

Son düzenleme:
Mesela Webtekno gibi renkli bir tema yapılabilir. Anasayfa ya tüm haberleri sıkıştırmak yerine belli bir kategori halinde güncel konular konulsun. Haberleri okudukça aşağı doğru yeni haberler çıkabilir.(Daha fazlasını göster gibi) Hem veri tasarrufu olmuş olur.

Toplam katılım 86 olmuş. 100 katılımdan sonra belki bir şeyleri etkileyebiliriz. :)
@Ali Güngör
Özel mesaj sistemi olmadığı için buradan yazayım dedim.
Forum içerisinde Ana Konu sistemi yok mu? Ve hiçbir zaman olmayacak mı? Örnek veriyorum: Chernobyl dizisi için bir ana konu açsak ve düzeni sağlayabiliriz böylece. Bu öneriye nasıl bakıyor Technopat yönetimi?

Son düzenleme:
Takip ediyorum, Sosyal'deki değişiklik istekleri ayrı bir mesele, ana forum alanlarını ve ana konuları yararlılıklarına, çaplarına, etkileşimlerine göre değerlendiriyoruz. Bunu ayrıca Sosyal ekibiyle konuşurum.

100 barajını aşmak için son 4 kişi arkadaşlar. :) Fikirlerinizi belirtin lütfen.
---

%87 oy oranıyla 100+ katılımcıyla ilerliyoruz.
Oyların tekrar sayılmasına ihtiyaç yok gibi, çok daha fazla katılım olacağını da sanmıyorum.

Bundan sonraki sürecin takipçisi olalım ama :)
@Ali Güngör

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı