Technopat Haber Teması Değişmeli mi?

Technopat Haber teması değişmeli mi?

• Evet

Oy: 502 86,4%
  • Hayır

Oy: 80 13,8%

• Oy verenlerin toplamı
    581
Oylama hızla ilerlerken, Technopat yönetim ekibinin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.
Detaylar yakında...

Haklısın.

Hiç olmazsa güncel haberler için slider falan koyulabilir. Bu arada Lazyload kullanıyor musunuz bilmiyorum ama yok gibi geldi. Lazyload kullanarak performansı arttırabilirsiniz. Sayfa headerı sosyaldeki gibi aşağı kaydırınca sabitlense iyi olur. Tekrar görmek için yukarı kaydırmak gerekiyor.
Ayrıca css tarafında yüksek çözünürlükler için site biraz daha sağa sola genişletilebilir ve içerik sayısı ya da boyutu arttırılabilir. Sağda solda çok fazla boşluk var. Sağ taraftaki yeniler kısmının arkaplan rengi ana gövdeyle aynı olmazsa daha belirgin olup daha göze hoş gelebilir. Ayrıca arama çubuğu headerdaki arama ikonunun yanına taşınabilir. Orada gereksiz ve eski moda duruyor.
Sosyal medya ve rss linklerinin sol tarafı çok boş kalmış. Bu ikon linkler sayfanın sol tarafında dikey olarak sunulabilir. Ya da yenilerin üst tarafında sürekli göze batacak ve şu anki arama çubuğunun yerinde olacak şekilde sunulabilir.

@WageR evet konuda anket var. Mobil sürüm dediğiniz uygulama falan ise aracı programla gösterildiği için gözükmüyor olabilir. Direkt technopat.net/sosyal tarayıcıdan girerseniz gözükmektedir.

@WageR evet konuda anket var. Mobil sürüm dediğiniz uygulama falan ise aracı programla gösterildiği için gözükmüyor olabilir. Direkt technopat.net/sosyal tarayıcıdan girerseniz gözükmektedir.
Evet uygulama ile giriyorum çoğu şey eksik ama daha kolayıma geliyor alışmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…