Technopat Haber Teması Değişmeli mi?

Technopat Haber teması değişmeli mi?

• Evet

Oy: 502 86,4%
  • Hayır

Oy: 80 13,8%

• Oy verenlerin toplamı
    581
Haber sayfası bana mı çirkin gelmeye başladı? Anasayfa bir girdim her taraf birbirine girmiş, reklamlarda cabası. Technopat haberleri okumak işkence sanırım. En iyisi sade ve hoş duran teknoloji haber siteleri okumaya devam.

Site ismi vermek serbestse Webtekno'nunki bence çok hoş.

Bence problem tema degil sunum.
Haberler kronolijik degil, kategorik/kronolijik olmali.
En ustte cep telefonu haberi, altinda GPU haberi var. Yarin en ustte smartwatch, altinda CPU olabilir.

Halbuki sistematik bir kategorizasyon olsa, bu kategori icinde kronoloji olsa daha iyi olur. Benim gibi sadece CPU haberlerini onemseyen kitleyi ugrastirmamis olursunuz.

Mesela hep ayni yerde "bu ayin budget bilgisayari" gibi bir sey olsa daha tutarli olmaz mi? Merak eden scroll edip gecen ayinkine de bakabilir.

Ikinci onerim de tag konusu. Haberlerinizi guzel tagliyorsunuz aslinda ama, bu taglere gore yine anasayfada bir ayrim yok.

Son olarak da, bunu yapmak biraz zor olabilir teknik olarak yazilim ekibiniz yoksa, ozellestirilebilir haber servisi ekleyebilirsiniz. Ben uye olarak hangi haberlerle ilgilendigimi ya da hangi editorle ilgilendimi customize edip bana ozel bir technopat deneyimi yasayabilmeliyim bence. Sosyal kullanmayan birinin haber kismi icin uye olma motivasyonunu saglamis olursunuz hem de demografik data elde edersiniz bunu analiz edip kim neyi seviyor daha saglam audience spesifik haber yapabilirsiniz.

Ingilizce kelimeler icin kusura bakmayin.

Not: Bir suru de yazim yanlisi yapmisim. Gece mobilden bu kadar oluyor, idare edin :)

E artık güzel bir, özgün tema çizdirilip/yazdırılır Technopat için. Belki logo başta olmak üzere kurumsal kimliğe de güzel dokunuşlar yapılır. 300 kişinin tercihi :)

Biraz daha renkli bir tema yapılabilir. Özellikle ana sayfa çok cansız gözüküyor. bitwise arkadaşıma da tag ve ayın,yılın sistemleri konusunda kesinlikle katılıyorum. Ama dediğim gibi, biraz daha canlı renklerle süslenmiş olması gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı