Technopat ile nasıl tanıştınız?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Technopat'ı oyun videoları izlerken birden kenarda Asus Rog Tytan Videosu cıktı, onu izledim ve etkilendim ondan sonradır takip ediyorum. Sizler ne zaman tanıştınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seneler önce ekran kartı videosu ile tanımıştım Recep Abi'yi. Herkesten farklı bir pozitif elektrik vardı adamda, dikkatimi çekti, ilgim de vardı donanıma, kaynadı gitti o günden sonra :)

Allah büyük...
Bir arkadaş dedi böyle bir yer var, baktım oldukça medeni ve yardımsever bir site. Kaydoldum. İlk konum "Android mi iOS mu?" idi. O konuda ilk cezamı kurallara uymadağım için yemiştim. Duygulandım :)

Ben de Technopat'tan önce Recep Baltaş'ı tanımıştım. ''Ekran kartları hakkında bilgi'' diye yazmıştım Google amcaya, sağ olsun o da ''Videolar'' kısmında Sn. Baltaş'ı çıkarmıştı karşıma, meşhur ''Levid...'' videosu.
Ne yalan söyleyeyim, ona; ''biraz kıza benziyor ama zehir gibi'' demiştim. (Tabi, daha çok uzun saçlarından dolayı. Yoksam an itibariyle: (y))
Daha sonra da GTX 690 alacaktım, biraz araştırayım dedim ve kendimi Technopat/ Sosyal'de buldum. E tabi ilk sene Yazım Kurallarından dolayı kaçmıştım, ancak yine de arası sıra takip ediyordum.
Sanırım beni bazı forumların kuralsızlıkları bıktırmış olmalı ki Techopat'ın kurallarını kabullenip geri döndüm.
Denizleri aşıp da geldim ben bu güne. (Technopat alışık olduğum o rezil yazımdan etti ama olsun.:D)

Ben Recep Baltaş'ı bu video ile tanıdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonra Recep Eray Pc Topluyor diye bir video vardı. Onu da izledim ve artık Recep Baltaş'ı takip etmeye başladım. 3 yıl kadar Technopat'ın var olduğundan haberdardım. Ancak ocak ayında foruma kayıt oldum. Sonra patladı gitti. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı