Technopat ile nasıl tanıştınız?

Ben bir ara laptop ekran kartı değişimi videosunu görüp izlemiştim. O sıralar Türkiye'de başka laptop ekran kartını değiştirme videosu yoktu, bu yüzden video bayağı ilgimi çekti. O günden sonra Technopat'ın herhangi bir PC videosunu gördüğümde aklımdan "Technopat kanalıysa güzel videodur." cümlesi geçti ve daha sonra da kanalı sık sık ziyaret etmeye başladım :)

Başta nasıl Windows 8 yükleneceğini bilmediğimden internette dolaşırken Technopat Sosyal çıktı karşıma. Buradan nasıl Windows yükleneceğini öğrenmiştim önce, ama o zaman kayıt olmamıştım. Daha sonra bir PC'ye OS X yüklenebilir mi diye internette araştırırken Recep Baltaş'ın yaptığı iATKOS ML2 ve ML3U rehberlerini gördüm YouTube'da ve oradan da tekrar Sosyal'e geldim. Başta sadece konulara göz atmıştım, ama burası diğer forumlara göre kesinlikle daha düzenli ve yararlı göründüğü için önceki seferin aksine kayıt olmaya karar verdim. İlk konum da zaten iATKOS ile ilgiliydi zaten. Aralık 2014'ten beri de buradayım.

Sistem toplamam gerekiyordu ancak pek de bir bilgim yoktu😀 Başladım bilgisayar donanımlarını öğrenmeye. İşlemci nedir, Ekran kartı nedir? vs. daha sonra öğrendim ki oyun performansını etkileyen en önemli parçanın ekran kartı olduğunu. Hemen başladım ekran kartlarıyla ilgili videoları izlemeye, o ara o meşhur videoyu izledik tabi ''Ben LEVEL Donanım Editörü Recep Baltaş''🙂 İlk önce uzun bir süre Teknoseyir'i takip ettim ve bir çok şey öğrendim. Akabinde Youtube'da Technopat kanalının varlığını fark ettim ve de bir Forum/Sosyal'i vardı neden kayıt olmayayım? Dedim ve kendimi burada buldum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı