Technopat Kastamonulular derneği ilk çekiliş

Hediye için öncelikle teşekkür ediyorum ancak biraz düşündükten sonra gerçekten ihtiyacım olmadığını farkettim. E-Postayı hatıra olarak saklayacağım ancak temin ederim ki lisans anahtarını kullanmadım. Tekrardan teşekkür ederek gerçekten ihtiyacı olan birisine devretmek istiyorum müsaade var ise.

Çekiliş geçti. Fakat derneğe alabilirim :)

Bu arada @Aydın Bekoğlu 1 Saat içinde geri dönüş yapmadığı için çekiliş kazananı ilk yedek olduğu için: @BigSmoke
@BigSmoke 1 saat içinde E-Posta adresini bana bu konu altından bildirmelisin.
Hayda kazandığım çekilişi kaybettim :D Dün işteydim ve o saatte yoğunluk vardı :( Kazanan arkadaşı tebrik ederim.

Karışmak gibi olmasın da şu 1 saat içinde geri dönüş çok yanlış bence. Burada sadece öğrenciler veya 7/24 bilgisayar başında olan insanlar yok. Çalışan var, evde olmayan var, müsait olmayan var :) Kazananlara geri dönüş için biraz daha müsaade tanıyabilirsin.

Karışmak gibi olmasın da şu 1 saat içinde geri dönüş çok yanlış bence. Burada sadece öğrenciler veya 7/24 bilgisayar başında olan insanlar yok. Çalışan var, evde olmayan var, müsait olmayan var :) Kazananlara geri dönüş için biraz daha müsaade tanıyabilirsin.
Bence 1 veya 2 gün tanınması gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı