Technopat kitlesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Anlayamadım? Şu anda böyle bir durum yok. Tamamıyla tabloya bağlı bir şekilde gidiyor.

Hocam adınızın altında süper moderatör yazıyor fakat siz eskiden moderatörlük yaptığınız belirtmişsiniz. Demek istediğim hala moderatör değil misiniz? Süper modaretörlerde aynı görevi yapmıyor mu?
 
Hocam sizi bulmuşken sorayım: Nazım Hikmet profil fotoğrafınız ve "Siyasi Görüşünüz Nedir" konusundaki Kemalist olduğunuz beyanı biraz oksimoron değil mi? SADECE SORGULUYORUM

Hocam ben Nazım Hikmet'in sadece şiirlerini seviyorum, siyasi görüşüyle pek ilgilenmiyorum. Nazım Hikmet'in siyasi görüşü, destekleyebileceğim bir siyasi görüş değil zaten.
 
@Zakramoreas Haklısınız ama bazen artık hangi moderatör dostum ise çok boş şeylere uygunsuz içerik, uygunsuz üslup adı altında ban atan arkadaşlar can dostlar var. 2 mi 3 hafta önce mi ne yaşandı biri. Mesajımda "Defol başka kapıya." cümlesi içerdiği için 1 gün uygunsuz üslup diye ban yedim. Ben mi cahilim yoksa cidden "Defol" demek 2 kelimeli o "(sansür)" git cümlesiyle aynı anlama mı geliyor? Yani moderatör öyle bir şey demedi ama sonuç olarak 1 gün uzaklaştırdı sırf bu kelime yüzünden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı