Technopat kullanıcı kitlesi gittikçe kalitesizleşiyor

aa2.jpg

Yukarıda saydıklarıma ek olarak kişi kavga etmenin ve adam indirmenin doğal bir şey olduğunu savunuyor. Bunu forumda övüyor. Bunu gören aynı yaştaki veya daha küçük kişilerin örnek alıp ya bir şey olmaz deyip aynısını okulda sokakta yapmasına olanak tanınıyor. Bunu son düzenleyen onaylar gibi dur bu düzgün yazamamış ben yazayım diyen bir moderatör. Ve biz forum şöyle mi olsa diye tartışıyoruz. Sayılar sayılarımız. Not: Bir öğrenci öğretmeninin bacaklarını 2008 Ronaldo'ya benzettiği ceza alıp almayacağı konu açmış ben oraya gidiyorum iyi goy goy var gibi sağlıcakla kalın güzel insanlar.

Adminim, Incisözlük ve Ekşisözlük karşılaştırması yapmak istiyorum: Yukarıdaki mesajları okuduysanız genel kanıyı anlamışsınızdır. Incisozluk ve Eksisozluk 2010-13 arası kullanıcı sayısı, her ne kadar Eksisozluk erken kurulmus olsa da aynı idi. Inci'de herkes yazar olabiliyordu, Eksi'de caylak onay vardi. Inci'de Full+Full buradaki gibi bir ortam vardi, PC toplama yaninda bayağı goygoy vey gereksiz baslik. Eksi'de goygoy uçurulma sebebi idi. Su an Incisozluk kemik kitlesi takılıyor, sozluge katki saglayacak insanlar Eksi'ye gecti. Inci kimsesizlige kaldı oradaki coluk çocuklar da buyuyunce biraktilar zaten...

Caylak onay isi zor kimsenin isine gelmez burada.

Caylak onay isi zor kimsenin isine gelmez burada.
Gelmesin zaten.
Saçma içeriklere, trollere ve hakaret içerikli iletilerin cezası ban olmali ve bayağı artırılmalı. Yazım yanlışı çok iyi, sonuna kadar destek, tıpa tıp aynısı ileti içeriği içinde uygulanır ise, konu dışı kategorisi arşivlenirse ve sadece teknik bilgilerin ve soruların olduğu bir forum olursa Technopat en iyi Türkçe kaynak olacak.

50-60 sayfa karşılıklı tartışmalara da bir yasak verilir ise tam kapasitem ile Technopat'e emek veririm.

Benim oyum seviye sistemi getirilmesinden yana. Yeni üye olan kişilerin bazı ayrıcalıklardan yararlanamaması lazım. Örnek olarak mesajlara tepki verme belirli bir seviyeden veya mesaj sayısından sonra başlasın.

Yetkili kişilerin forumdan uzaklaşmamasını sağlamak için de onlar için ayrı rozetler, profil özellikleri, ayrıcalıklar ve bölümler oluşturulması lazım. Mesela anasayfada "emektarlar listesi" gibi bir şey yapılabilir. Ayrıca bu deneyimli kişilerin bazı editörler gibi mesajları düzenleme yetkisi olması gerekiyor. Deneyimli olduğu bölümün konularında yanlış bilgilendirme yapan kişileri işaretleyip, doğru bilgilendirme yapanları "çözüm" olarak işaretleyebilmesi lazım. Hem forumun hızlanması sağlanır hem de editörler ve yöneticilerin iş yükü hafifletilir.

Bu önerilerinizi Sosyal Önerileri kategorisinde konu açıp dile getirebilir misiniz lütfen? Teşekkürler.

Adminim, Incisözlük ve Ekşisözlük karşılaştırması yapmak istiyorum: Yukarıdaki mesajları okuduysanız genel kanıyı anlamışsınızdır. Incisozluk ve Eksisozluk 2010-13 arası kullanıcı sayısı, her ne kadar Eksisozluk erken kurulmus olsa da aynı idi. Inci'de herkes yazar olabiliyordu, Eksi'de caylak onay vardi. Inci'de full+full buradaki gibi bir ortam vardi, PC toplama yaninda baya goygoy vey gereksiz baslik. Eksi'de goygoy uçurulma sebebi idi. Su an Incisozluk kemik kitlesi takılıyor, sozluge katki saglayacak insanlar Eksi'ye gecti. Inci kimsesizlige kaldı oradaki coluk cocuklar da buyuyunce biraktilar zaten.
Saçma içeriklere, trollere ve hakaret içerikli iletilerin cezası ban olmali ve bayağı artırılmalı. Yazım yanlışı çok iyi, sonuna kadar destek, tıpa tıp aynısı ileti içeriği içinde uygulanır ise, konu dışı kategorisi arşivlenirse ve sadece teknik bilgilerin ve soruların olduğu bir forum olursa Technopat en iyi Türkçe kaynak olacak.
Önerileriniz için teşekkürler. Hakaret içerikli iletileri affetmiyor ve buna yönelik moderasyon tarafında güzel çalışmalarımız oldu. Troll üyeler için, saçma içerikleri açan kişiler için bu yıl içinde yeni gelişmeler planlıyoruz. Umarım gerçekleşirse daha iyi bir ortam olacaktır. Ortamın düzenini sağlamak için uğraştığımızı bilin lütfen, teşekkür ederim. :)

Cevabı basit olan saçma konular bile açılıyor. Mesela biri bir cisim yutmuş ne yapmam lazım diye soruyor. Ya hastaneye gidersin ya da birinin desteğiyle çıkarırsın.

Öyle durumlarda ChatGPT'ye koşuyorum ben Google sökmüyor artık forumalardaki gibi uzun cevap lazım bana (!) :D

Hocam birisi LGS'ye çalışmaktan sıkıldım yazmış, tamam forum daha fazla kişinin ilgi alanına girsin diye sağlık vb. alanlar varda ben motivasyon konuşması mı yapacağım arkadaşa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Google'a yazsalar 2 saniyede çıkacak şeyleri buraya yazıyorlar. Üstelik çok saçma sorular var moderatörler konu artsın forum aktif kalsın diye en şeyden konuyu bile onaylıyor artık geçen gün yavru kedimin boğazındaki yara nasıl geçer diye bir konu gördüm ya kardeşim Allah sana akıl vermiş düşünme yetisine sahipsin al götür veterinere. Daha söylüyecek çok şey var ama susuyorum keşke daha bilinçli olsak forumu tadında tuzunda kullansak iyi sosyaller.

@Florxsy Google içerikleri buralarda sorulan sorulardan geliyor. Havadan gelen bir şey değil. O yüzden "Google var qanka xd" tavrı yanlış. Yeter ki sorunun sorulma sebebi geçerli olsun. Burada da denetim önemli. Bazı konularda içerikler günden güne değişebiliyor. O yüzden kendini tekrarlayan bazı konulara ben karşı değilim. Sonuç değişmese bile daha güncel tarihli bir teyit oluşturur o konular. Mesele burada bitmiyor. Daha geniş bakılmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı