Technopat kullanıcı kitlesi gittikçe kalitesizleşiyor

Hocam boyum uzar mı?
Yeni gelen driver'a güncellesem olur mu?
Tavuk döner alınır mı?
Steam hesabım nasıl?
Sınava 30 gün kala 500 puan yapılır mı?
CS vs Valorant?
Konulara artık şunu atmanın gereksiz mesajdan kalkmaması lazım:
Eki Görüntüle 1763380
Aslında bu konular için ayrı bir bölüm açılması ve anasayfadan ayıklanması lazım.

Biz daha çok bu tarz forumlara bilgi akışı sağlansın, yaşadığımız problemlere çözümler sunulsun ve başına gelen her insan da bu konuları görüp faydalansın niyetiyle girsek de yaş kitlesi küçük olan kesimin ilgi odağı olma çabası nedeniyle birçok değerli konu başlıklarının yeterince cevap alınamadan Sosyal'in arka sıralarına gömülmesine ben de razı değilim açıkçası.

@Duman0912 hocam alın size bir konu daha.

Ben bu foruma 3 sene önce kaydoldum. 1.5 senedir de yoktum ortalıklarda. 3 sene öncesiyle bugün arasında değişen bir şey göremedim geri döndüğümde. :D Böyle insanlar hep vardı hep olacak. Zaten forumlar başlı başına kendi içlerinde komedi filmi gibi.

@Emre C Şu konuya göz atabilme imkanınız var mı? En azından genel olarak yönetim adına elinizden bir şey gelir mi, gelebilir mi?

Değerli gördüğüm feedbackler var. En azından bir göz atılması faydalı olur gibime geliyor.

Yas ile alakali. Yastan bagimsiz bakamayiz yorumlari manasiz. Ayni yasta daha olgun çocuklar tabii ki vardir ama ana sebep bu. Çocuklar yaslarinin gerektirdigi gibi konu aciyor cevap yaziyorlar aslinda tabii abartan da oluyor ama benim gozlemim biraz bu yonde. Konu disinda girince anlasiliyor zaten olay diger konularda bu kadar var mi bilmiyorum. Biraz da yalnizlar herhalde gerek yasadigimiz donem gerek korona illa etkilemistir onlari bizim kadar. Yas sinirini da nasıl denetleyeceksin iste o da imkansiz gibi bir şey. O tarz konulara cevap yazmamak, yazilan cevaplara yanit verip polemigi uzatmamak en mantikli cozum ama burada da 1 tane çocuk yok ki geliyor baskasi yaziyor uzuyor gidiyor. Konu disinda mesela erkek soruyor ile biraz bos konular engellendi yine benzer bir yontem gelebilir fakat net bir çözümü oldugunu dusumuyorum.

Katılalı çok bile olmadı benim. Umarım kimse böyle düşünmüyordur hakkımda. Arada goygoy olsun diye cevap veriyorum bazı konulara ama neyse.

Elimi sobaya yaklaştırınca ısınıyor diye bir konu görmüştüm.
Elimi sobaya yaklaştırınca ısınıyor buyurun linki de bırakayım.
O konuyu açan arkadaş troll sanırım. Aslında eskiden severdim, bir gün bir mizah konusu açıp abimin hesabını çaldım demişti. O günden sonra Aurora aşırı değişti, benim bildiğim Aurora bu değildi. BlackPink fanlarıyla dalga geçerdi, şimdi kendisi onlar gibi olmuş. Açtığı mizah bile içermeyen boş boş mizah konuları da cabası.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı