Technopat kullanıcı kitlesi gittikçe kalitesizleşiyor

O konuyu açan arkadaş troll sanırım. Aslında eskiden severdim, bir gün bir mizah konusu açıp abimin hesabını çaldım demişti. O günden sonra Aurora aşırı değişti, benim bildiğim Aurora bu değildi. BlackPink fanlarıyla dalga geçerdi, şimdi kendisi onlar gibi olmuş. Açtığı mizah bile içermeyen boş boş mizah konuları da cabası.
Bana da tanıdık gelmişti de nereden hatırlıyorum bilmiyorum. İlla gormusumdur.

Haftada bir açılır böyle konular, değişen bir şey olmayacak. Forumun ismi technopat. Teknoloji dışında neden konu açılıyor onu anlamış değilim. Bir de "like" ve "dislike" dışındaki ifadeler kalkmalı.

Tam 1 saat önce ceza aldım ve ceza şimdi bitti.
Ceza yeme sebebim CSGO haftalık tp sistemi ne zaman yenileniyor adlı başlığa "neden aynı konu hakkında onlarca başlık açılmışken tekrar tekrar soruluyor" yazmam.
Haftada en az 5 6 kere görüyorum bu CSGO sorusunu.
Soruyu başlığa yazarken zaten önceden sorulmuşsa orda çıkıyor, oraya tıklayıp cevabını öğrenebilir ama gidiyor yeni konu açıyor.
Moderatörler neden bu konuları onaylıyor?
Ben de neden aynı soruyu tekrar tekrar sorusunu soruyorsunuz diye sorunca ceza yiyorum.

Bir konu gördüm adam niye bilgisayar format attırmak paralı diyor. Sadece konu açmak için konu açmış yani.

Günde açılan velet konularının sonu kesilmek bilmiyor, yok "şu benim TC'mi aldı bir şey yapar mı" yok "şunu yarın döveceğim taktik verin". Yahu bu sitede ne varda çoluğu çocuğu ergeni bu kadar kendine çekiyor niye DH'de bu kadar yok bu toksik kitle?

Günde açılan velet konularının sonu kesilmek bilmiyor, yok "şu benim T.C.'mi aldı bir şey yapar mı" yok "şunu yarın döveceğim taktik verin". Yahu bu sitede ne varda çoluğu çocuğu ergeni bu kadar kendine çekiyor niye DH'de bu kadar yok bu toksik kitle?

aaa.jpg

Hocam yukarıda siz ve diğerlerinin sorduğu tüm soruların cevabı bu. Konulardan kaçı aynı? Kaçının mantıklı bir cevabı var? Mesajlardan kaçı size yardımcı olabilir ya da olabildi? Her Moderatör'leri konular açılırken kimse bakmıyor mu diye sorduğumda cezayı alan olmaya başlayınca sen de he deyip geçmeye başlıyorsun çünkü sorun bu sadece sayılar. Çünkü Forumu ve Technopat'ı araştıran firmalar buna bakacak. Kaç konu açılmış ve kaç üyeniz var. Kim açmış ve ne açmış günümüzde önem kaybediyor. Sayılar önemli oldukça bu konuların açılmasıda normal. Ben mümkün olduğunca cevap verdiğim bir konu tekrar soruldu ise ya cevap vermiyorum ya da ayak uydurmaya çalışıyorum. Dediğim gibi sayılar sayılarımız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adminim, Incisözlük ve Ekşisözlük karşılaştırması yapmak istiyorum: Yukarıdaki mesajları okuduysanız genel kanıyı anlamışsınızdır. Incisozluk ve Eksisozluk 2010-13 arası kullanıcı sayısı, her ne kadar Eksisozluk erken kurulmus olsa da aynı idi. Inci'de herkes yazar olabiliyordu, Eksi'de caylak onay vardi. Inci'de full+full buradaki gibi bir ortam vardi, PC toplama yaninda baya goygoy vey gereksiz baslik. Eksi'de goygoy uçurulma sebebi idi. Su an Incisozluk kemik kitlesi takılıyor, sozluge katki saglayacak insanlar Eksi'ye gecti. Inci kimsesizlige kaldı oradaki coluk cocuklar da buyuyunce biraktilar zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı