Technopat kullanıcılarının kullandığı sistemler

Hocam o 6000'liği alınca ben de sizi kıskandıracağım :D
Temmuzda ben İnşallah 10K'lığı alıyım uzaydan selam yollarım.
Bir şeyi çok söylersen olmuyor hocam. Bizzat tecrübe ettim :)
İşte bu olmadı ben 6. sınıftan beri kurtulmak istiyorum bu ezziyetten. En azından 1030'lu almak isterim ama fırsat varken uzay gemisine binip az uzayı gezmek istiyorum bıktım yer altından.

Temmuzda ben İnşallah 10K'lığı alıyım uzaydan selam yollarım.

İşte bu olmadı ben 6. sınıftan beri kurtulmak istiyorum bu ezziyetten. En azından 1030'lu almak isterim ama fırsat varken uzay gemisine binip az uzayı gezmek istiyorum bıktım yer altından.
6. sınıf yine az yahu, ben başta belirttiğim laptopu 2010 yılından beri kullanıyorum. 6 yıldır da değiştirmek istiyorum.

Toshiba C855-1R6
•İ5 3210M
•8GB DDR3 RAM
•AMD HD 7610M @585-@1100
•750GB HDD
Laptoba Overclock yapan sayılı insanlardanım. Garip olanı ise çok başarılı olması.
GTA 5 Medium 35-40FPS
BF1 Ultra Low 30FPS+
Merak edenler için de tam yükte GPU 65°, CPU ise 50° civarlarında. Ekstra soğutucu da kullanmıyorum sadece termal macunu yeniledim.

Toshiba C855-1R6
•İ5 3210M
•8GB DDR3 RAM
•AMD HD 7610M @585-@1100
•750GB HDD
Laptoba Overclock yapan sayılı insanlardanım. Garip olanı ise çok başarılı olması.
GTA 5 Medium 35-40FPS
BF1 Ultra Low 30FPS+
Merak edenler için de tam yükte GPU 65°, CPU ise 50° civarlarında. Ekstra soğutucu da kullanmıyorum sadece termal macunu yeniledim.
Şansınız yaver gitmiş desenize :D

Şansınız yaver gitmiş desenize :D
Sizin de şansınız yaver gitmiyor sanırım :) Bir şeyi çok deyince olmadığına göre :D
Ben bu teoriye pek katılmıyorum. Çok söylersen "Ya olmazsa?," düşüncesiyle hareket ettiğiniz için başarılı olamazsınız bence :) (Bana göre.)
Prof.lar gibi konuştum yalnız :D

Son düzenleme:
Sizin de şansınız yaver gitmiyor sanırım :) Bir şeyi çok deyince olmadığına göre :D
Ben bu teoriye pek katılmıyorum. Çok söylersen "Ya olmazsa?" düşüncesiyle hareket ettiğiniz için başarılı olamazsınız bence :) (Bana göre.)
Profesörler gibi konuştum yalnız :D

Hocam evvela "yanlız" değil, "yalnız" olacak. Bu gibi hatalardan ban atılabiliyor :)
Öyle dediğim çoğu şeyde hiçbir zaman "Ya olmazsa?" düşüncesiyle hareket etmedim. Ancak olmaması gerekiyormuş, olmamış diye düşünüyorum.
Allah bir kapıyı kapatırsa, bin kapıyı açar.

Hocam evvela "yanlız" değil, "yalnız" olacak. Bu gibi hatalardan ban atılabiliyor :)
Öyle dediğim çoğu şeyde hiçbir zaman "Ya olmazsa?" düşüncesiyle hareket etmedim. Ancak olmaması gerekiyormuş, olmamış diye düşünüyorum.
Allah bir kapıyı kapatırsa, bin kapıyı açar.
Seninle iyi anlaşırız bu forumda. Allah bana o sistemi vermese de illa ki bir hayır vardır.
Şöyle açıklayayım:
Ortaokuldayken inanılmaz PC sevdalısıydım. Babam şifre koysa da kırardım (İleride hacker olurum inşAllah :D ) sonra baktı baş edemiyor, içindeki HDD'i söktü. Haliyle giremedim sisteme. 2-3 hafta çok sinirlendim. Sonra çalışmaya başladım ben de. Derslerim de düzelmeye başladı tabii ki.
Şu an da üniversiteyi kazanırsam 6000'liği alacağım inşAllah. Yani o gün PC'de gezinemedim belki, ama üniversiteyi kazanırsam ondan 100000 kat iyi bir PC'de daha uzun süre oyun oynayıp takılabileceğim.
Yani gerçekten her şerden daha iyi bir hayır doğar.

Seninle iyi anlaşırız bu forumda. Allah bana o sistemi vermese de illa ki bir hayır vardır.
Şöyle açıklayayım:
Ortaokuldayken inanılmaz PC sevdalısıydım. Babam şifre koysa da kırardım (İleride hacker olurum inşAllah :D ) sonra baktı baş edemiyor, içindeki HDD'i söktü. Haliyle giremedim sisteme. 2-3 hafta çok sinirlendim. Sonra çalışmaya başladım ben de. Derslerim de düzelmeye başladı tabii ki.
Şu an da üniversiteyi kazanırsam 6000'liği alacağım inşAllah. Yani o gün PC'de gezinemedim belki, ama üniversiteyi kazanırsam ondan 100000 kat iyi bir PC'de daha uzun süre oyun oynayıp takılabileceğim.
Yani gerçekten her şerden daha iyi bir hayır doğar.
Babam benim laptobumu başka bir tanıdığımızın evindeki kasaya koymuştu önceden ben ulaşamayım diye. Gene sen iyisin. Babam laptobu aldı ama bende değişen olmadı. Sıkıntılıyım galiba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı