Technopat kullanıcılarının kullandığı sistemler

SİSTEM BU;
  • AMD Ryzen 5 1600 İşlemci
  • ASUS Rog Strix GTX 1050Ti 4GB 128 BİT O.C Ekran Kartı
  • ASUS B350 PLUS-PRİME Anakart
  • KİNGSTON HYPERX PREDATOR 8GB 3000 MHz DDR4 RAM
  • TOSHİBA P300 1TB Harddisk
  • CORSAİR Force LE 120GB SSD
  • PHANTEKS P300 Eclipse Kasa
  • HighPower 600W 80+Güç Kaynağı

EKİPMAN PEK FAZLA YOK AMA;
  • Steelseries Rival Fnatic Edition Mouse
  • Logitech G213 Prodigy Klavye

İşlemci: Ryzen 5 1600
Anakart: Asus Rog Strix B 350-F
Ekran Kartı: Msi Armor 1060 OCV1
Ram: Gkill Trident Z Rgb 3000 Mhz
Kasa: Cooler Master Masterbox Lite 5 600W
HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200 Rpm
SSD: Samsung 850 Evo 250 GB
Fan: Aigo C serisi 4 Adet
Monitör: Hp 24 Es
Klavye: Thermaltake Challenger Ultimate
Mouse: Everest Rampage Dlm-500

Eki Görüntüle 296929
Eki Görüntüle 296930
Gta 5 Ultra 60 Fps
Pubg Ultra 90-100 Fps
Aigo fanların soğutmasından memnun musunuz yakın zamanda Aigo C5 almayı düşünüyorumda ?

Yeni sistem alsan bile o kasanın işlemcisini değiştirip 2.Bilgisayar olarak kullanabilirsin.

Hiç bilmiyorum. İşlemciyi Pentium D 935 ile değiştirdim ve %8'lik performans artışı yaşadım. Elektrik tüketiminde 30W'lık düşü oldu ama ilerde kullanacağımı sanmıyorum. Artık kim gelirse o açar.

ASUS M4A89GTD PRO/USB3 Anakart
AMD Phenom II X6 1075T 3.00 GHZ İşlemci
Corsair marka olan ve modelini bilmediğim 2x4 GB 1600 MHz RAM
MSI AMD RADEON R7 360 2 GB Ekran Kartı
Cooler Master 650 Watt CM 690 Serisinden bir kasa
Philips 203v5 1600x900 19.5 inch 60 Hz Monitör

Zalman ZM-HPS200 Kulaklık

İşimi fazlasıyla görüyor çok şükür. :)

Aigo fanların soğutmasından memnun musunuz? Yakın zamanda Aigo C5 almayı düşünüyorum da
Hem görsel olarak, hem de soğutma performansı olarak çok memnunum. Aura Sync uyumlu olsaydı daha güzel olurdu. Bu arada C serisi yalnızca kontrolcü üzerinden kontrol edilebiliyor. Anakarta bağlayamıyorsunuz. Bunları göz önünde bulundurarak alabilirsiniz.

Hem görsel olarak, hem de soğutma performansı olarak çok memnunum. Aura Sync uyumlu olsaydı daha güzel olurdu. Bu arada C serisi yalnızca kontrolcü üzerinden kontrol edilebiliyor. Anakarta bağlayamıyorsunuz. Bunları göz önünde bulundurarak alabilirsiniz.
Bir de ben bir 6'lı fan kiti görmüştüm Corsair HD serisine benziyordu ve kumandalıydı. Bu videoya bakabilirsiniz ama soğutma ve kalitesi hakkında bir fikrim yok.

Telefonlada oluyor kontrol yeterli benim için. Aigo'nun başka serilerinde Aura Sync desteği var mı ?

Telefonla da oluyor kontrol yeterli benim için. Aigo'nun başka serilerinde Aura Sync desteği var mı ?
C serisinde telefonla kontrol yok hocam :( Yazdığım şekilde yalnızca kontrolcü üzerinden kontrol edilebiliyor veya bağlarsanız reset tuşu ile. Aura Sync destekli olan var mı bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı