Technopat Kuralları Gerçek Hayatta Size Ne Gibi Etkiler Bıraktı?

Sosyalde aldığınız cezalar sosyal hayatta veya derslerinize katkısı oldu mu?

• Oy verenlerin toplamı
    177
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
36
Yer
Sakarya
Sosyalde aldığınız Türkçe kurallarına uymama, nokta ve virgülden sonra boşluk bırakma, konu başlığında "Acil, Yardım, İçeri veya Lütfen" kullanımı, cümleye büyük harf ile başlama gibi cezalardan alıp hayatında farklılık oluşturduğunu düşünüyorsanız ankete katılın.
Sadece yazı değil diğer kurallarımız gereği kişilik değişkenlikleri de oluşabileceğinden sizde katılabilirsiniz.

Oylama gerçekten çok yararlı. Bilakis ortaokul öğrencileri için Türkçe, lise öğrencileri için Dil ve Anlatım gibi derslere büyük şekilde katkı sağladı.

@Resul.A Whatsapp'ta yazışırken bile, ister istemez nokta ve virgül kullanmaya başladım Şeklinde yazarsan daha da güzel olacaktır Özen göstermeniz gerçekten çok güzel. İyi sosyaller diliyorum Bu kuralların gerçekten hayata etkisi, en azından kendi adıma söylüyorum. Gerçekten çok pozitif yönde

Bu arada Murat hocam güzel bir konuya değinmişsiniz yine

Kesinlikle virgül ve nokta gibi noktalama işaretlerini sık kullanmaya başladım fakat derslerime katkısı olmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…