Technopat kuralları neden bu kadar sert?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay bekliyordum böyle konular ne zaman açılacak diye.

Sizin hatanız. Emin olun bu forum dışında Türkçeye önem verem başka hiç forum yok.
 
Merhaba,

İstediğiniz her kuralı tek tek açıklayabilirim. En basitinden yazım kurallarına uyulmazsa kimse birbirini anlayamaz. Aynı şekilde alıntı yapılan mesajlar da hatalı kalırsa bu hatalar çoğalır. Düzeltilmesi gereken artar ve dağınık bir ortam olur.

Üstteki mesajımı şu şekilde yazsam hoş olur muydu?

“istdgz hr krli tk tk acklyblrm en bstndn yzmd krllrina uylmzsa kmse birbnrini anlmz ayni sklde...”

Bunun böyle konu boyunca gittiğini düşünün. :) Ayrıca dilimizi doğru kullanmak sizi mutlu etmeli.
 
Bence bu tarz kurallar sadece insanları forumdan soğutur.
Biz de bunu istiyoruz :D Kural tanımayan kitle aldığı cezalarla forumdan bir an önce soğusun ki nispeten daha kaliteli bir kullanıcı kitlemiz olsun ;) Bu yüzden ya alışacaksınız -zor değil- ya da alternatif arayacaksınız. Kimseyi zorla burada tutmaya ya da kurallardan taviz vererek kaliteyi düşürmeye çalışmayacağız.
 
Bu yazım hatasindan dolayi verilen banlarda sosyalin sonuna kadar arkasindayim onceden hicbir sekilde yazim kurallarina dikkat etmiyordum. Arkadas oturdugum yerden fikrimi paylasirken yazim hatalarim yok olmaya basladi ve bu tamamen sosyalin sayesinde.

Fakat yazim hatalari disinda ki cezalara katilmiyorum. Hicbir sekilde savunamiyoruz kendimizi. Bize ulaşına 3 kez mesaj attim hicbirinde geri donulmedi. Boş yere sosyale yaklasik 1 haftadir giremedim. Ceza 3 gun surecek yaziyordu halbuki. (Yasak degilse neden ban yedigimin fotografini da atarim)
"Baska foruma git o zaman" veya "forumu kullanma" fikri de "e o sana vurduysa sende ona vursaydin cocugum" fikri kadar sacma ve sorunu cozebilen bir fikir degildir.
Bu dediklerim icinde ban yersem artik bir sey demiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı