Technopat Moderatörleri ne yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir şey sormayalım o zaman, nasılsa internette var değil mi?
Yo sorulmalı da sokağa çıkma yasağı çok mu gerekli ?
Saat kaç diye sormaktan bir farkı yok.
Onaylayacaksanız saat kaç diye konu açabilirim.
 
Yıl olmuş 2022, hâlâ 12 küsur yıllık forumda 10 yıldır bulunan kuraldan uyarı yedim diye şikayet eden var. Sanarsın öyle bir kural yok, keyfine uyarı atıyor. Yazıyor işte. Adam uygulamazsan ne yapacağını da açıkça yazmış. Ağlamaya gerek yok. Dikkatli olun ki ban yemeyin. Rahatsız oluyorsanız da kullanmayın. İstemediğiniz yerde bulunmak zorunda değilsiniz. Gidin imlâ kurallarına dikkat etmeyen bir foruma, orada takılın.

Bunun dışında korsan konulara destek verilmemesi gayet yerinde bir karar.

Google'a arattığın her bilgi her zaman doğru olmayabliyor. Dolayısıyla bilmediğin bir konu hakkında bilenlerin olduğu bir forumda konu açıp fikir çokluğu istemek kadar doğal bir şey yok. Bunun nesine isyan ettiğini anlamadım.

Bu tür konuları açmak yerine beğenmediğiniz durumları umursamayıp yolunuza bakabilirsiniz. Forum sizin forumunuz değil, bırakın sahipleri düşünsün. Bir istek veya öneri varsa da mantıklı bir üslupla konu açabilirsin. Ama bu tür agresif dille açılan konularda ne üyeler sana hak verir ne de yetkililer.

Saçmalamışsınız yalnız. Biz burada moderatörlerden bahsediyoruz kurallardan değil.
 
Size özel bir yetki tanımladik da haberim mi yok? Ban alip almadigini bilemezsiniz.


Moderatör kimliğiyle öyle bir yorum yapmazsa daha iyi olurmuş ama ben bu paylaştığınız resimde korsana destek verildiği anlamını çıkartamadim.
Isin ilginc yani attigi mesaj siliniyor ve bu arkadasin konuya mesaj atmaya devam edebilmesinden anlayabiliyorum ban yemedigini. Yalan falan atmiyorum defalarca kez yasadim bunu.
 
@Emre C


Eki Görüntüle 1274819
Panzer hocam joker fotoğrafı varken çok güzeldi. Daha sonra garipleşti. Kişisel sorunları olabilir.

Ekran Resmi 2022-01-19 14.51.46.png


Ekran Resmi 2022-01-19 14.55.49.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı