Technopat Moderatörleri ne yapıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Moderatörler ile aranızı iyi tutun ceza almazsınız. Ben hepsini çok seviyorum 🥰
 
@Emre C Bu mesajından "Ben bir oyuna 329 lira vermem." anlamı da çıkarabilirsiniz. Ancak korsana destek, sadece link paylaşmakla olmuyor. Bu mesajından farklı anlamlar da çıkabilir, istediğiniz yöne çekebilirsiniz.

Bu moderatörün, forumda bir moderatör gibi davranmadığını da belirteyim. Geçmiş mesajlarına bakma imkanınız varsa bir bakın. Hâlâ bir sıkıntı olmadığını düşünüyorsanız sorun değil. Yanlış bilgi verdiği mesajı da oldu. Raporladım elbet ama bir şey değişmedi.
 
Forumda carpiklik da soz konusu defalarca kez hakarete ugradim ve hakaret eden ban yemedi.
Yemediğini nereden biliyorsunuz? Bilemezsiniz çünkü yetkiniz yok. Bilemediğiniz için de ban yemedi dersiniz. Eğer hakaret içerikli olduğunu iddia ettiğiniz mesaj raporlamanıza rağmen hala forumda duruyorsa yüksek ihtimal mesajda hakaret yoktur.
Kimisi oyun önerisi istiyor, sistem ile ilgili sorunu belirtiyor ama sistem özelliklerini belirtmiyor. Bizim o konuda sistem özelliğini soracağımızı bile bile konuyu onaylıyorlar, onaylamasalar neden onaylanmadığını bildirim şeklinde gönderip konuyu reddetseler de bizi de uğraştırmasalar sonra biz de gereksiz mesaj diye ban yemesek olmaz mı?
Sistemini belirtmeyen kullanıcılar ceza alabiliyor veya konusunu silip "sistem özelliklerini" belirtin diyebiliyoruz. "Sisteminizi belirtin" diye soru soranlara "gereksiz mesaj" uyarısı verilmiyor zaten.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı