Zamanında DH forumda amazon linklerine referans kodu eklendiği anlaşıldığı zaman çok büyük olay çıkmıştı üstüne DH yöneticileri özellikle de mesut çevik kullanıcıları ciddiye almayıp alay eder gibi tavırlarla bir çoğunu susturmaya, olayın üstüne kapatmaya çalışınca herkes hep bir ağızdan sesini yükseltti ve olaylar iyice büyüdü, en sonunda da bildiğim kadarıyla DH nin sahibi gun olaya el attı ve özür dilendi, habersiz referans linkleri kaldırıldı, özür videosu çekildi vs. yani kazanan kullanıcılar oldu. Hem kullanıcı sayısı hem de genel olarak Technopat dan fersah fersah büyük olan DH bile dize geldi kullanıcıları yok sayamadı ama burada öyle şeyler olmaz çünkü buranın kitlesi yaş olarak küçük, bir şeylerin karşısında tavır alabilecek çoğunluğun olduğunu sanmıyorum o yüzden karşısında olamadıkları şeyden korkup sürekli o korkuyla yanlışa bile destek olmaya devam ediyorlar.Gördüğüm kadarıyla bu kitlede kraldan çok kralcıların sayısı da oldukça fazla. Konu nedir, nerede ne yazıldı tek tek girmeye gerek yok ama yönetim şekli olarak "bildiğimiz" bir yönetime benzetiyorum ben. Eğer yönetici bir şey dediyse o doğrudur kafasında olanların ses yükselttiği bir ortamda eleştiri yapmak da içimden gelmiyor açıkçası.
Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Bir de bunu kabullenebilsek keşke.
Aldığınız cezaların hepsini kontrol ettim. Hepsinde atılan ceza doğru. Bırakın "yanlış" diyeceğim aklımı karıştıran bir ceza bile yok. Her kuralları bilen kişilerin "ceza" diyeceği şeyler. O kadar fazla da cezanız yok zaten.Burası bir forum ve yeri geldiğinde her konu hakkında saygı çerçevesi içerisinde eleştiri yapmak hakkımız. Adminler hakkında hiçbir şey söyleyemiyoruz, gereksiz yere onca ceza verildi bana. Bunu zamanında konu açarak da belirtmiştim, adminlerin yaşının küçük ya da egosunun yüksek olduğunu defalarca belirttim. Ya bana güldüler ya da kızdılar. Şimdi bana gülüp kızanlar adminlerden memnun değiliz diye konu açıyor. Forum gerçekten bayağı değişti. Ama yanlışın neresinden dönülürse kardır. Destekliyorum sizi.
Merhaba, sadece markası yani ASUS yazısı silinmiş. Monitör kelimesini silmemişiz, konuyu eski haline aldım. Bir daha böyle bir durumla karşılaştığınızda rapor gönderirseniz hatamızı düzeltiriz
Zaten "Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları" kategorisinde olduğu için bir sorun oluşmaz, merak etmeyin.Teşekkür ederim.Evet ASUS kelimesi çıkartılmış sadece. Ama monitör kelimesi de eklenebilirdi.
Aldığınız cezaların hepsini kontrol ettim. Hepsinde atılan ceza doğru. Bırakın "yanlış" diyeceğim aklımı karıştıran bir ceza bile yok. Her kuralları bilen kişilerin "ceza" diyeceği şeyler. O kadar fazla da cezanız yok zaten.
Herkes hata yapar da benim derdim hatadan öte yapılan ithamlar. Hata yaptıysak ve bunda bir sorun varsa gerekli şeyler yapılıp özür dilenir de ithamda bulunup bu ithamın hiçbir şeyi ifade etmemesi üzücü.
Ben sadece öneride bulundum. Konu benim dediğim gibi görünse belki daha çok cevap gelecek. Dümdüz model olunca insanlar içine girmek istemiyor.Zaten "Monitörler ve Görüntüleme Aygıtları" kategorisinde olduğu için bir sorun oluşmaz, merak etmeyin.
Davranmayın, sert olun hocam. O eski anlayışın bence korunması lazım.İmzaları değiştirebiliyorsunuz. 5 sene sonra imzanız değiştiği zaman o mesajın bir anlamı kalmıyor. Bu yüzden böyle bir yasak var.
Yazım hatalarında eskiye göre biraz daha esnek davranılıyor.
Sen görmedin dostum. Sadece modeatörler de sorun yok. Forumda da sorun var. Bilgisayarımla alakalı bir sorun yaşıyordum. Sorunu, neden olduğunu vb uzun bir yazı yazdıktan sonra sonuna "Lütfen yardımcı olabilir misiniz ?" yazdım. "Lütfen" kelimesini yazdığımı belirterek, konuyu kapattılar. 1 saat mute attılar. Lütfen kelimesini hangi anlamında kullandığımı da mı algılayamıyorlar ? Buradaki yetkililer bot yada ciddi sorunları var.Hangi moderatör egolu? Hepsi gayet iyi insanlar, ben hiçbir moderatörün olumsuz davranışını görmedim.
Ha öyle ben sandım direkt kaldırırsıniz.Konular onay sistemine düşecek, moderatör hiçbir düzenleme yapmadan direkt olarak onaylayacak. Bilginize.