Technopat moderatörlerinin saçma şekilde kestiği cezalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatalarınızdan ders almak bu kadar mı zor?

Hocam siz 123 mesaj ve 26 şubat kayıtlı biri olarak süper moderatör olmayı nasıl başardınız?

Ben arkadasin kac iletisi oldugunu yeni ögrendim ama ileti sayisinin önemli olmadigini düsünüyorum yetkili olmak icin. Bazen biri cikar tek iletisiyle sizin önce yazdiginiz 1000 iletiyi cürütür. Kisacasi takilmamak lazim üyelik tarihi ve mesaj olayina. Benim modifiye ettigim sitede ileti sayilari vs. görünmüyor yazacagim kisi hakkinda herhangi bir önyargi ile yaklasmamak icin.

Mesela benim begeni sayim ileti sayima oranla cok oldugu icin daha önce sevgili Mikail Fidan'dan rica ettim begeni sayilarimi sifirlayabilir misiniz? diye ama kabul etmedi sagolsun kendileri
Cünkü o kadar begenileri görünce insanlarin hakkimda "Aaaaa bu PC'den iyi anliyor falan" gibi bir izlenim ya da önyargi olusuyor aslinda yok öyle bir sey. Halbuki ben begenilerin %99'unu sadece sohbet topiclerinde aldim falan.

Ben söyle görüyorum mesela sol tarafi

Sizler de yapmak isterseniz kaynak kodlarini daha önce burada paylasmistim.

Sevgiler

@Neşeli Enginar dediğiniz şeyler doğru elbette ama bu kadar açık ara fark olmamalı. 5000 mesajlı birinin yetkili olamayıp 1000 mesajlı birinin yetkili olmasını normal karşılarım ama 120 mesajı olan birisi -tek tek mesajlarını okumak gibi bir terbiyesizlik yapmak olmaz- ama ne yapmış olabilir ki en fazla? Ben düşüncemin arkasındayım şahsen. Elbette işini iyi yapanlara yetki veriliyordur buna yalan demem ama ''ağanın keyfi'' olayı da gerçek.

15 tane uyarı var. Bağlaç hatası tek bir uyarı, de ayrı yazılır tek bir uyarı, bir sürü buna benzer uyarı verilmiş. Yazım hatası adı altında tek bir uyarı verilmesi daha normal değil mi?

15 tane uyarı var. Bağlaç hatası tek bir uyarı, de ayrı yazılır tek bir uyarı, bir sürü buna benzer uyarı verilmiş. Yazım hatası adı altında tek bir uyarı verilmesi daha normal değil mi?
Tek uyarı veriyoruz, "Yanlışlarımızı öğrenemiyoruz, söylemiyorsunuz, nasıl düzeltmemizi bekliyorsunuz?" diyorlar; size verildiği gibi tek tek veriyoruz, "Neden tek uyarı verilmiyor da aynı mesaj için birden fazla uyarı veriliyor, ne gerek var?" diyorsunuz.

İki türlü de eleştiriliyoruz. Ben tek tek verme taraftarıydım lakin böyle yaptığımda daha fazla tepki topladı ve tek tek uyarı verirken fazla zaman kaybettiğimi fark ettim. O nedenle artık tek uyarı verip geçiyorum. Hatalarını öğrenmek isteyen konu açar, yaptığı yanlışları söyleriz. Diğer türlü gerçekten uzun vadede fazlasıyla zaman kaybetmiş oluyoruz. Tek uyarı vermek daha sağlıklı ve hızlı.

Profilinizden aynı mesaj için verilen birkaç uyarıyı kaldırdım içiniz rahat etsin diye. Zaten pek fark etmiyordu. Uyarı sayınız fazla görünüyor, o kadar. Ceza sisteminde size zararı oldugu yok.

Şaka maka dikkat ettim de 122 tane uyarım varmış toplamda.

Teşekkürler, ama 10 dakika hata var mı diye düşünüp, hatayı göremediğim yazıdan 4 uyarı yedikten sonra, bir de üstüne mute yemek biraz sinir bozucu oluyor.

Size ufak gözüken ama aslında ciddi yazım hataları bunlar.

Ben Moderatörler'in gereksiz ceza verdiğini düşünmüyorum.
Ancak verilen cezayı daha iyi açıklamasını istediğiniz için birkaç farklı açıklayıcı uyarı göndermiş olabilir.

Ceza puanı olarak sadece 1 uyarı üzerinde puan vereceği için onun da sorun olacağını düşünmüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…