Söz konusu arkadaş için demiyorum ama genel itibariyle ağanın keyfine göre veriliyor bu rütbeler.Hocam siz 123 mesaj ve 26 şubat kayıtlı biri olarak süper moderatör olmayı nasıl başardınız?
Hocam siz 123 mesaj ve 26 şubat kayıtlı biri olarak süper moderatör olmayı nasıl başardınız?
Tek uyarı veriyoruz, "Yanlışlarımızı öğrenemiyoruz, söylemiyorsunuz, nasıl düzeltmemizi bekliyorsunuz?" diyorlar; size verildiği gibi tek tek veriyoruz, "Neden tek uyarı verilmiyor da aynı mesaj için birden fazla uyarı veriliyor, ne gerek var?" diyorsunuz.15 tane uyarı var. Bağlaç hatası tek bir uyarı, de ayrı yazılır tek bir uyarı, bir sürü buna benzer uyarı verilmiş. Yazım hatası adı altında tek bir uyarı verilmesi daha normal değil mi?
Şaka maka dikkat ettim de 122 tane uyarım varmış toplamda.Tek uyarı veriyoruz, "Yanlışlarımızı öğrenemiyoruz, söylemiyorsunuz, nasıl düzeltmemizi bekliyorsunuz?" diyorlar; size verildiği gibi tek tek veriyoruz, "Neden tek uyarı verilmiyor da aynı mesaj için birden fazla uyarı veriliyor, ne gerek var?" diyorsunuz.
İki türlü de eleştiriliyoruz. Ben tek tek verme taraftarıydım lakin böyle yaptığımda daha fazla tepki topladı ve tek tek uyarı verirken fazla zaman kaybettiğimi fark ettim. O nedenle artık tek uyarı verip geçiyorum. Hatalarını öğrenmek isteyen konu açar, yaptığı yanlışları söyleriz. Diğer türlü gerçekten uzun vadede fazlasıyla zaman kaybetmiş oluyoruz. Tek uyarı vermek daha sağlıklı ve hızlı.
Profilinizden aynı mesaj için verilen birkaç uyarıyı kaldırdım içiniz rahat etsin diye. Zaten pek fark etmiyordu. Uyarı sayınız fazla görünüyor, o kadar. Ceza sisteminde size zararı oldugu yok.
Benim en son 38 cezam vardı, şimdi kaç tane var hatırlamıyorum.Amma abarttınız yaYazdığınız şeyi birkaç defa kontrol edin, sorun olmaz. Bak benim 1 cezam var. O da trolüne siyasete gireyim dedim, uygunsuz üsluptan yedik
Tamamen benim hatam.
Teşekkürler, ama 10 dakika hata var mı diye düşünüp, hatayı göremediğim yazıdan 4 uyarı yedikten sonra, bir de üstüne mute yemek biraz sinir bozucu oluyor.Tek uyarı veriyoruz, "Yanlışlarımızı öğrenemiyoruz, söylemiyorsunuz, nasıl düzeltmemizi bekliyorsunuz?" diyorlar; size verildiği gibi tek tek veriyoruz, "Neden tek uyarı verilmiyor da aynı mesaj için birden fazla uyarı veriliyor, ne gerek var?" diyorsunuz.
İki türlü de eleştiriliyoruz. Ben tek tek verme taraftarıydım lakin böyle yaptığımda daha fazla tepki topladı ve tek tek uyarı verirken fazla zaman kaybettiğimi fark ettim. O nedenle artık tek uyarı verip geçiyorum. Hatalarını öğrenmek isteyen konu açar, yaptığı yanlışları söyleriz. Diğer türlü gerçekten uzun vadede fazlasıyla zaman kaybetmiş oluyoruz. Tek uyarı vermek daha sağlıklı ve hızlı.
Profilinizden aynı mesaj için verilen birkaç uyarıyı kaldırdım içiniz rahat etsin diye. Zaten pek fark etmiyordu. Uyarı sayınız fazla görünüyor, o kadar. Ceza sisteminde size zararı oldugu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.