Technopat Multiplayer ekibi, League of Legends etkinliği

Arkadaşlar akşam ki oyunun en azından bir 5 dk videosunu çekerseniz çok sevinirim. Çünkü çok merak ediyorum. Yani bu oyunun hastaları var. Takımları vs. Çok hoşuma gidiyor aslında ama bir o kadar da değişik. Call Of Duty Black Ops 2 bitsin hemen Lol'e başlıyorum. Tabi becerebilirsem. :D

Arkadaşlar akşam ki oyunun en azından bir 5 dk videosunu çekerseniz çok sevinirim. Çünkü çok merak ediyorum. Yani bu oyunun hastaları var. Takımları vs. Çok hoşuma gidiyor aslında ama bir o kadar da değişik. Call Of Duty Black Ops 2 bitsin hemen Lol'e başlıyorum. Tabi becerebilirsem. :D

Keşke internetimiz güzel olsada twitch'den canlı yayın yapsak ama :D

DotA, LoL ve HoN'un babasıdır.

Not: 2005'ten beri DotA oynuyorum.

İyi tamam da biz burada LoL'u övmedik ki yada başka bir şey yapmıyoruz. Etkinlik bu. Şu Dota, Lol karşılaştırmasını bir kenara bırakın artık.

Raşit Abi şu son katılım süresini 17.00 yapsan? Katılmak istiyorum ama uzun süre girmediğim için oyun adımı unuttum ve güncellemeler gelmiş. İnternetim şu an yavaş anca yüklenir 16.30 a falan:( Siteden bakacaktım adıma ama olmuyor önce sihirbaz açmalısın falan diyor. Yani oyna bi girmem gerekiyor:( Ha 8 kişisiniz 4+1 e 4+1 oynarız diyorsanız saygı duyarım.

Oyuna katılacak olan arkadaşlardan birini ekleyip maçı izleyebilirsin. Eklediğin kişi maçtayken adına sağ tıklayıp "spectate" seçeneğini kullan (TR'de her neyse.).

Süre dolmuştur. Ekip 4'e bölünecek ve oyun saat 18:00 da oynanacak.

Prisoner[OF]Games;146389 dedi:
Raşit Abi şu son katılım süresini 17.00 yapsan? Katılmak istiyorum ama uzun süre girmediğim için oyun adımı unuttum ve güncellemeler gelmiş. İnternetim şu an yavaş anca yüklenir 16.30 a falan:( Siteden bakacaktım adıma ama olmuyor önce sihirbaz açmalısın falan diyor. Yani oyna bi girmem gerekiyor:( Ha 8 kişisiniz 4+1 e 4+1 oynarız diyorsanız saygı duyarım.

Sonraki League of Legends etkinliğine katılabilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı