Türker YILDIRIM
Hectopat
Girebildim mi 9'a?
Nick:LonelyShadow Server:TR
Arkadaşlar akşam ki oyunun en azından bir 5 dk videosunu çekerseniz çok sevinirim. Çünkü çok merak ediyorum. Yani bu oyunun hastaları var. Takımları vs. Çok hoşuma gidiyor aslında ama bir o kadar da değişik. Call Of Duty Black Ops 2 bitsin hemen Lol'e başlıyorum. Tabi becerebilirsem.![]()
DotA, LoL ve HoN'un babasıdır.
Not: 2005'ten beri DotA oynuyorum.
Arkadaşlar akşam ki oyunun en azından bir 5 dk videosunu çekerseniz çok sevinirim. Çünkü çok merak ediyorum. Yani bu oyunun hastaları var. Takımları vs. Çok hoşuma gidiyor aslında ama bir o kadar da değişik. Call Of Duty Black Ops 2 bitsin hemen Lol'e başlıyorum. Tabi becerebilirsem.![]()
Prisoner[OF]Games;146389 dedi:Raşit Abi şu son katılım süresini 17.00 yapsan? Katılmak istiyorum ama uzun süre girmediğim için oyun adımı unuttum ve güncellemeler gelmiş. İnternetim şu an yavaş anca yüklenir 16.30 a falanSiteden bakacaktım adıma ama olmuyor önce sihirbaz açmalısın falan diyor. Yani oyna bi girmem gerekiyor
Ha 8 kişisiniz 4+1 e 4+1 oynarız diyorsanız saygı duyarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.