- Makaleler
- 19
Merak ettim. Reklam yok, abonelik yok, premium yok, sadece ziyaretçilere reklam var. Nasıl kazanç sağlıyor sosyal?
Son düzenleyen: Moderatör:
Merak ettim. Reklam yok, abonelik yok, premium yok, sadece ziyaretçilere reklam var. Nasıl kazanç sağlıyor sosyal?
Reklam yok değil sen ublock kullanıyorsun.Merak ettim. Reklam yok, abonelik yok, premium yok, sadece ziyaretçilere reklam var. Nasıl kazanç sağlıyor sosyal?
Onu biliyorum da youtube üzerinden elde ettikleri kazanç hem moderatörlerin maaşına, hem incelemelerde sponsorsuz ürünlere, hem editörlere, hem technopat sunucularına hem de videolardaki insanlara yetiyor mu? Garipmiş.YouTube'a da yazın Technopat'ı.
Yo technopat mobil uygulaması var reklam yok?Reklam yok değil sen ublock kullanıyorsun.
Telefondan girince mayın gibi reklam çıkıyor.
Hani ya technopat mobil uygulaması?Reklam var. Engelleyici kullandığınız için göremiyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.