Technopat Öneri

• Konuyu başlatan maksu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 964

Aynı mesaja ban gelsin mi?

• Gelsin

• Gelmesin

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yer
Kayseri
Hazır @MF aktifken önerimi yazayım. Bence bir mesajın altına birden fazla aynı mesaj gönderenler ban yemeli. Örneğin mavi ekran alan biri minidump dosyasını paylaşmamışsa sadece 1 kişinin paylaşmasını söylemesi yeterli (örnek olarak verdim sistem bilgilerini paylaşmayan bir kişi için 4 sayfa konu olmuştu). Geri kalanlar o mesaja like atsın yeter. Mesaj/beğeni sayıları kaldırıldı büyük bir ihtimalle azalacak ama yine de ban gelirse aynı mesaj sayısında azalma olacaktır.

Bunu uygulamak çok adil olmaz zira herkesin mesajını yazması biraz zaman alıyor ve siz mesajı yazarken birisi çoktan aynı mesajı yazmış olabiliyor.

Burada bence önerilmesi gereken, gönderilen bir mesajın 1-2 dakika içinde silinebilmesidir. Mesajı yazdım, aynısının yazıldığını gördüm ve hemen sileceğim, sorun kalmayacak.

Bunu uygulamak çok adil olmaz zira herkesin mesajını yazması biraz zaman alıyor ve siz mesajı yazarken birisi çoktan aynı mesajı yazmış olabiliyor.

Burada bence önerilmesi gereken, gönderilen bir mesajın 1-2 dakika içinde silinebilmesidir. Mesajı yazdım, aynısının yazıldığını gördüm ve hemen sileceğim, sorun kalmayacak.
1-2 dakika değil'de, 10-15 saniye görmek için yeterlidir bence.

Ban biraz ağır gibi olur. Ban yerine bildirim gelirse ( Şu konuda yazdığınız mesaj aynısının bulunmasından dolayı silinmiştir. ) daha iyi olabilir. Ayrıca mesaj silme özelliği güzel olabilir ama bazı konularda linç yiyen kişiler bilerek silecektir. Süreli olabilir silme işlemi.

Ben de 5 tane aynı mesaj yerine like sayısı fazla 1 mesaj olsun diyorum.
Zaten öyle de olmalı. Biri yazılan mesajı beğenmek yerine aynısını yazmayı tercih ediyorsa ceza alır.

Aynı anda o da silerse?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı