Technopat Ofis Vlog'u gelsin

O zaman siz de bir Youtube kanalı açın:dikkatli: Almanya yaşımını vlog çekin.

Almanya'da yasamin VLOG cekilecek kadar bir albesini yok ki :)
Ev - is. Is - ev arasinda gecen bir ömür cogu zaman. Arada haftada 2-3 kez sosyallesiyoruz onun da VLOG'luk bir tarafi yok :)
Bak isyerimi cekmek isterdim ama kesin ve net bir sekilde cekim yasagi var, kendimi zaten göstermem cünkü özelime hassasim :)

Yok Almanya'nin youtube kanali acilacak kadar bir albenisi dedigim gibi.

Youtuber'lerin çektiği ev vlog'u olayına girdi bu da. Bana ne abi yaşadığın evden. Odanı, yatağını, bilgisayarını, dolabını görünce göğe mi ereceğim?

Aynen Jira gibi düsünüyorum bu aralar kafalarimiz cok uyusuyor :)

Sevgiler :)

Çok merak iyi değil, hayal kırıklığı yaşayabilirsin belki öğle molasında lahmacun artı ayran partisi veriyorlar, akşama çiğ köfte yoğuruyorlar vs. işte bilemeyiz.
Her zaman yediğim şey ki neden utandırsın beni? :)
Çeksinler ya boşverin. :) Biraz farklı içerikler gelsin sizce de fena olmaz mı? :)

Almanya'da yasamin VLOG cekilecek kadar bir albesini yok ki :)
Ev - is. Is - ev arasinda gecen bir ömür cogu zaman. Arada haftada 2-3 kez sosyallesiyoruz onun da VLOG'luk bir tarafi yok :)
Bak isyerimi cekmek isterdim ama kesin ve net bir sekilde cekim yasagi var, kendimi zaten göstermem cünkü özelime hassasim :)

Yok Almanya'nin youtube kanali acilacak kadar bir albenisi dedigim gibi.

Aynen Jira gibi düsünüyorum bu aralar kafalarimiz cok uyusuyor :)

Sevgiler :)

Size kanal adını bile buldum.

Almanyalı Mühendis:dikkatli: Uçakları anlatırsın. 10 dakika yaparsın hem videoyu para da kazanırsın:rolleyes:

Sonra parti odasını gösterirsin:ıslık:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı