Technopat (Plus) Sistemi Gelsin

• Konuyu başlatan GCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 7.525

Plus sistemi gelirse, 15-20 liraya üye olur musun?

• Evet

Oy: 25 26,6%
  • Hayır

Oy: 70 74,5%

• Oy verenlerin toplamı
    94
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat, içerisine girdiğine burnuna kalite kokusunun geldiği bir forum. İncelemeler ise sadece olumlu yapılıyor. Kötü bir incelemeyi zaten paylaşmıyorlar. Tarafsızlık yerine böyle olması daha iyi. Kötü yorumu yapıp insanların kafasını bulandırmıyor ve o markaya karşı ileride çıkabilecek iyi ürünler için kötü algı alt yapısı oluşturmuyor. Teşekkürler Technopat ailesi.
Ücretli üyelik ise; ücret ödemeye gücü yetmeyen ve ya imkanı olmayan yaşı tutmayan bireyler için negatif yönde etki bırakacaktır. Kendini iyi hissettiği ve fayda kattığı forumda kısıtlamalara tabi tutulursa eski hevesi ve faydası olmayacaktır.

Technopat, içerisine girdiğine burnuna kalite kokusunun geldiği bir forum. İncelemeler ise sadece olumlu yapılıyor. Kötü bir incelemeyi zaten paylaşmıyorlar. Tarafsızlık yerine böyle olması daha iyi. Kötü yorumu yapıp insanların kafasını bulandırmıyor ve o markaya karşı ileride çıkabilecek iyi ürünler için kötü algı alt yapısı oluşturmuyor. Teşekkürler Technopat ailesi.
Ücretli üyelik ise; ücret ödemeye gücü yetmeyen ve ya imkanı olmayan yaşı tutmayan bireyler için negatif yönde etki bırakacaktır. Kendini iyi hissettiği ve fayda kattığı forumda kısıtlamalara tabi tutulursa eski hevesi ve faydası olmayacaktır.
Ben size katılıyorum şahsen. Bu forum bu haliyle gayet iyi bence.

Katılmıyorum. Diyelim ki Msi herkesin satın almaya hevesli olduğu bir ürün çıkardı ama aslında tırt. Technopat ile aralarında anlaşma olduğu için gerçekler tamamiyle söylenemez. Kusurlar söylenmediğinde giderilmiş olmuyor. Ben tamamiyle özgür bir technopat görmek isterim. Ama yönetim en iyisini bilir.

Ayrıca üyelik satın alanlara sağlanan ayrıcalık üye olmayanlardan çalınacak diye bir şey yok.

Diyelim ki Msi herkesin satın almaya hevesli olduğu bir ürün çıkardı ama aslında tırt. Technopat ile aralarında anlaşma olduğu için gerçekler tamamiyle söylenemez.

Kendi hayal dünyanızda uydurduğunuz taraflı düşüncelerinizi bize atfetmeye son verirseniz memnun olacağım.

Şimdi adım adım ilerleyelim:
Bu sorun MSI'a ait bir sorun muydu? Hayır! Biz buna rağmen incelemeye gelen ürünlerde bu sorun varsa belirtik, hiçbir zaman hasıraltı etmedik.

Özetle Technopat halihazırda tarafsız bir yayındır ve reyting olarak bulunduğu konum dolayısı ile üyelerden ücret talep edeceği bir sisteme gerek duymamaktadır.

Ayrıca üyelik satın alanlara sağlanan ayrıcalık üye olmayanlardan çalınacak diye bir şey yok.

Nasıl üye olmayanların kaybı olmaz. Bu adamların bir vakti var, bu vakitte yapacakları içerikler var. Ha para verene özel yayın yapılırsa, bu vaktin yarısında yaptıkları özel içerikler, para verenlere gösterilecek, diğer binlerce üyeinin reytingini kaybedecektir. Sadece 3-5 kuruş para verenler girecektir. Bence siteler için daha büyük reyting kaybı oluşturur.

Yani artık insanlar gönüllü olarak hobilerini yaparken, millete keyifli zamanlar kattığı dönemde, youtube gibi özgür kaynakların ayyuka çıktığı dönemde hatta, müziklerin, filmlerin bile ucuza satılarak sürümden kazanıldığı bir dönemde bu para işleri hiç sağlıklı sonuç doğurmaz gibi geliyor. Youtube'da güzel kanallar var, bunlar senden para istese kaç kişi seyredecek, biz daha orjinal dizilere para vererek ulaşamıyoruz maddiyat yetmiyor. Ya izlemiyor, yada korsana kayıyor. Sen onlarca sürümden gelen geliri bırakıp bir kısma özel yaparsan bu daha da felaket olacaktır tahminimce.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı