Technopat Ofisi Hangi Ekran Kartını Tercih Ediyor

Son düzenleme:
NVIDIA sağlam para yatırmış bu işe ama son kısımda Neden NVIDIA konusdunda doğru denmiş.

Zamanında Yapay zeka veya mining sayesinde ve yatırım alarak buralara geldi. Kimse 1 Trilyonluk şirket olacağını kestiremezdi o zamanlarda. Birden patladı gitti. O yüzden bugün yarın ne olacağını kimse bilemez.

Tek bir hareketleri belki yartırımlar almalarını sağlayacak. Vs. Sonra birden eşitlenecek NVIDIA ile durumları.

Yarın böyle bir durum olur ise, en azından O kadar kötüledikleri kartlara geçmek istemezler umarım.

Technopat açısından AMD kullanıcılarını dahi kızdırabilecek nitelikte olan bir ''talihsiz'' sponsorlu video içeriği olmuş.

Technopat'ı bilgi edinebilmek için takip ediyor olan kişilerin videodan çıkartabileceği sonuç tamamen ''AMD kaka, AMD çöp'' şeklinde kalıyor.

Üstelik soru NVIDIA'nın en iyi olduğu alan olan ofiste ofis üzerinden soruluyor ve videoda bu soruya dahi sadece RTX ve DLSS ile cevap verebilen kişiler bulunuyor.

Teknolojide markaların doğrudan karşılaştırılıyor olması son kullanıcıların tüketim şekli analizi ile kıyaslanıldığı zaman doğru olarak kalmıyor.

Son düzenleme:
@xakiran yo Mithat CUDA dedi.
Üstelik soru NVIDIA'nın en iyi olduğu alan olan ofiste ofis üzerinden soruluyor ve videoda bu soruya dahi sadece RTX ve DLSS ile cevap verebilen kişiler bulunuyor.
Bu cümleden “herkes RTX ve DLSS dedi” anlamı çıkartmak oldukça ilginç çünkü cümlede videoda da olduğu gibi sadece belirli kişilerden bahsediliyor.

Konudaki forum üyeleri bu duruma fazla takılmış gibi geldi. Bazı forum fanatikleri ise işlerini yapmaktan geri durmamış falan ama cidden gerek yok. Technopat'ın reklam odaklı hareketleri ilk değil. Önceden indirim diye diye karşımıza MediaMarkt'ı çıkarırlardı. İşler gelişti Amazon'u bolca görür olduk. Ara ara reklamlar zaten durmadı. Şimdi Nvidia derler ki gayet doğal karşılarım. Ben uzun zamandır Technopat'ın F/P bir sistemi forum üyelerine, takipçilere, kullanıcılara sunması gerektiğini defalarca paylaştım. Lakin başta QP odaklı ya üst seviye ya da fiyatının hakkını vermeyecek sistemleri incelemekten geri durmadılar. O yüzden Technopat'ın işleyişini sorgulamayın artık. Rüzgar nereden tatlı eserse oraya doğru hareket ederler.

Konudaki forum üyeleri bu duruma fazla takılmış gibi geldi. Bazı forum fanatikleri ise işlerini yapmaktan geri durmamış falan ama cidden gerek yok. Technopat'ın reklam odaklı hareketleri ilk değil. Önceden indirim diye diye karşımıza MediaMarkt'ı çıkarırlardı. İşler gelişti Amazon'u bolca görür olduk. Ara ara reklamlar zaten durmadı. Şimdi NVIDIA derler ki gayet doğal karşılarım. Ben uzun zamandır Technopat'ın F/P bir sistemi forum üyelerine, takipçilere, kullanıcılara sunması gerektiğini defalarca paylaştım. Lakin başta QP odaklı ya üst seviye ya da fiyatının hakkını vermeyecek sistemleri incelemekten geri durmadılar. O yüzden Technopat'ın işleyişini sorgulamayın artık. Rüzgar nereden tatlı eserse oraya doğru hareket ederler.

Kötü bir şey yazan görmedim hocam ben.

Rahatsız olmuş arkadaşlar ve dile getirmişler.

Çok farkı insanlar da yazmamış zaten. NVIDIA kullanıp köküne kadar savuananları mesela bu konuda göremiyoruz.

Bazı forum fanatikleri falan, bunu üstüme alınmamda sorun yok sanırım. En çok mesajı ben yazdığıma göre.

Yanlış anladıysam, kusura bakma.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı