Technopat QP Gaming Z Nasıldır?

Dolardan sonra bir şey öneremiyorum. Şunu yapabilirsin. Tüm bileşenlerin fiyatlarını bil. Her cuma ince hesap gaming gecelerini takip et. Kasım ayına girdik. Başka sitelerde de indirim olacak. Bu şekilde bir yol izleyebilirsin. Forumdan araştırmayı da bırakma.

Edit: Yeterli cevabı alamadığında yeni bir konu ile sistem tavsiye iste.
Çok sağ ol teşekkür ederim

Hocam tam bütçenizi bilmiyorum fakat 9523 tutuyor. Bütçemi çok fazla aşıyor derseniz. @Batu Z hocamın topladığı sistem gayet güzel. Bu arada 3070 ekran kartlarını beklemenizi öneririm.

Hocam tam bütçenizi bilmiyorum fakat 9523 tutuyor. Bütçemi çok fazla aşıyor derseniz. @Batu Z hocamın topladığı sistem gayet güzel. Bu arada 3070 ekran kartlarını beklemenizi öneririm.
Teşekkür ederim bütçe sıkıntı değil, iki sistem arasında kaldım. Peki bu sistemler için bir monitör tavsiyeniz var mı?

Bana sorarsanız ekran kartını 2070S yapmak için SSD'yi ve kasayı daha düşük seçmeye gerek yok. Ayrıca o 2070S modeli de güzel bir model değil. Ben olsaydım düşük seviye 2070S yerine yüksek seviye 2060S almayı tercih ederim. Üstüne SSD ve kasa daha iyi :)

Monitör olarak önerebileceğim birkaç model var. Ancak dediğim gibi fazla bilgili değilim :)

Bana sorarsanız ekran kartını 2070S yapmak için SSD'yi ve kasayı daha düşük seçmeye gerek yok. Ayrıca o 2070S modeli de güzel bir model değil. Ben olsaydım düşük seviye 2070S yerine yüksek seviye 2060S almayı tercih ederim. Üstüne SSD ve kasa daha iyi :)
Aa eğer öyleyse 2060lıyı tercih etmek daha mantıklı gibi gözüküyor.

Aa eğer öyleyse 2060LIYI tercih etmek daha mantıklı gibi gözüküyor.

Hocam siz tam bütçe söyleseniz daha kolay yardımcı oluruz. Bütçeniz varsa hocamın önerdiği sistemde ekran kartını 2070 Super olarak değiştirebilirsiniz. Bütçe varsa SSD'ye 50 TL fazla verilerek Samsung 860 Evo alınması tavsiye ederim.
Bir de belirtmeyi unutmuşum, i5 10400F ile RTX2070S 1080P'de darboğaz yapmıyor muydu? @Mustafafnt

Hocam bilmiyorum arkadaşın monitör tercihini. Aklıma direkt 2K monitör geldi. Çünkü arkadaş bütçe sıkıntısı yok deyince.

Monitör olarak önerebileceğim birkaç model var. Ancak dediğim gibi fazla bilgili değilim :)

Sağ ol AOC güzel gözüküyor
Hocam siz tam bütçe söyleseniz daha kolay yardımcı oluruz. Bütçeniz varsa hocamın önerdiği sistemde ekran kartını 2070 Super olarak değiştirebilirsiniz. Bütçe varsa SSD'ye 50 TL fazla verilerek Samsung 860 Evo alınması tavsiye ederim.

Hocam bilmiyorum arkadaşın monitör tercihini. Aklıma direkt 2K monitör geldi. Çünkü arkadaş bütçe sıkıntısı yok deyince.
bütçe olarak o sisteme maalesef 2070 alamam fakat ssd yükseltmesi yapabilirim @Batu Z nasıl olur öyle olursa?

Hocam, açıkçası o SSD yerine bunları almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum:

Bu arada monitör olarak da hemen karar vermeyin. Ayrı bir konu açıp sorun. Dediğim gibi monitörlere pek hakim değilim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı