Technopat Reklamlar Hk.

• Konuyu başlatan Hastai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 947
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
H

Hastai

Ziyaretçi
Merhabalar,
Uzun bir süredir şu reklam konusunu takip ediyorum. Ediyorum çünkü bazı reklamlar çok alakasız oluyor. Sanıyorum Google reklamlarını alırken "İstemediğiniz reklamları bildirin" demiştiniz. Ben de bildireyim dedim.
Neden istemediğime gelecek olursam bunun nedeni bütünlüktür. Ya ben fazla takıntılıyım ya da gerçekten öyle. Bazı reklamlar sitenin kalitesiyle uyuşmuyor gibi. Ben de birkaç örnek bulmak için yarım saattir Technopat'ta gezinip durdum. Birkaç tane daha vardı ancak ne yazık ki bir türlü denk gelemedim. Gelirsem buraya tekrar eklerim.
@Recep Baltaş @MF
Sorun olmayacak ise bu reklamları kaldırabilir miyiz? En azından benden başka rahatsız olan da var ise.

Screenshot_2014-07-14-23-30-17-1.png
Screenshot_2014-07-14-23-30-53-1.png

Aynı durumla bende karşılaştım, konu açtım, cinsel içerikli sitelere girdiğimi ima ettiler. :D Ne diyeyim insan kendinde olmayanı başka yerde bulamaz.

Ahaliye göre senin durumun daha vahim, hem tesettür giyim sitelerine hem iç çamaşır sitelerine girdiğini düşünecekler şimdi. :D:D:D

Görmek istemiyorsanız Adblock kullanmanızı öneririm.

En son uğradığın alışveriş siteleri, uğradığın kategorilerini alıp Google'a satıyor. Google, bu kategorilere göre istiyebileceğin, meraklandırıcı, heveslendirici reklamları karşına çıkartır.

Sorun benim görüp görmemem değil. Sorun böyle bir sitede 3. sınıf sitelerdeki gibi ilgisiz reklamların olması.
Ha derseniz ki bana bunları sadece sen görüyorsun, başkaları görmüyor, o zaman tamam. Konu kilitlensin.

@Ali Güngör 'ü davet edelim konuya. Yakın zamanda söz konusu siteler yasaklanacaktır.

@Oğuzhan Yıldırım , senin durumuna virüs bulaşmıştı bilgisayarına.

Güncelleme: Bizim seçtiğimiz reklamlar değil, size otomatik reklam sisteminin gösterdiği reklamlar. Ancak bu siteleri tek tek yasaklı listesine ekledik. Bu sayede otomatik de olsa görünmemesi gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı