Technopat RX 570, RX 580 ve RX 590 Kullananlar Kulübü

Merhabalar,itopya'dan yeni aldım sistemi ama bayram öncesi çok yoğun olduğu için hafta sonuna doğru sistem parçaları montajlanıp test edilecek.
r5 2600, sapphire rx 590 nitro 8gb,gskill 8x2 3000 mhz ram,msi b450m pro-vdh plus anakart,colormastes kasa 4 fan +500w 80plus,1 tb baracuda hdd,240 gb toshiba ssd,Viewsonic 23.6" VX2458-MHD 144Hz 1ms monitör.

Bu sistem en düşük ve en fazla ne kadar enerji tüketir,faturaya yansıması ne olur?günün çoğunluğunu iş ve oyun için bilgisayar başında geçiriyorum.
Mağazadan gidip teslim alacağım ama orada kontrol ettirip öyle alma niyetindeyim,sistemin sorunsuz olduğunu anlamak için nelere dikkat etmeliyim.Velhasıl hiç bir sıkıntı yaşamazsam aranıza katılmış bulunmaktayım .)

Ani bir hareketle aranıza katıldım 😁. Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB aldım yaklaşık 790 TL'ye (ikinci el). Ne kadar burada duracağım tartışılır. AMD'nin yeni kartlarına kadar burdayım en azından 🙂. Tek sevinemediğim yanı Samsung yerine Elpida RAM'lerin denk gelmesi. Gecikme değerlerini düşürüp frekans arttırınca alternatiflerine göre fazla voltaj istiyor.

RX 580 MSI Gaming modeli. 75'ten sonra frekans düşürüyor. AMD kartlar sıcak çalışıyor aşikar. Garanti bitmedi bayağı var. Servise gönderip macun yeniletmekle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Garantisi bitince G12 sokarım bı tarafına artık. 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı