Technopat satranç turnuvası

Chess.com da turnuva acilmaz, lichess.org da acarsiniz. Sadece technopat uyelerinin oldugu bir discordda paylasirsiniz, veya buraya acarsiniz. Bu is kura sistemi ile olmaz. Acarsiniz 3 saatlik blitz turnuva oynariz hep beraber.

Chess.com da turnuva acilmaz, lichess.org da acarsiniz. Sadece technopat uyelerinin oldugu bir discordda paylasirsiniz, veya buraya acarsiniz. Bu is kura sistemi ile olmaz. Acarsiniz 3 saatlik blitz turnuva oynariz hep beraber.
Hocam o kadar bilgim yok satranç siteleriyle ilgili. Açıklar mısınız ayrıntılı veya siz ayarlayın biz girelim fark etmez.

Hocam o kadar bilgim yok satranç siteleriyle ilgili. Açıklar mısınız ayrıntılı veya siz ayarlayın biz girelim fark etmez.
Ayarlamasi cok zor degil. Lichess.org'da hile ve bot korumasi ile beraber sifreli giris ayarlayabiliyoruz.
Odul olacak mi? Olacak ise ne olacak? Eger sifreyi buraya yazarsak herhangi biri okuyup katilabilir, yani sadece uyelere ozel ise discord sunucusu kurmamiz lazim. Bunlar organize ise lichess.org da turnuva kurmak 2 tane sol tusa bakar.

//Moderasyon Notu: Discord sunucusu paylaşmak yasak!

Şöyle bir sunucu oluşturdum o zaman. Gelecekler katılsın 1-2 gün içinde yapalım.

Açıkçası ödül olarak hiç düşünmedim. Yani okulda falan herkes 3 lira atıyorduk sonra ortaya 40-50 lira para çıkıyordu onu da kazanana veriyorduk ama istemeyen arkadaşlar olabilir ki hak veririm. Ödül olmaz herhalde. Bayağıdır oynamıyordum belki oynarız diye etkinlik yapalım dedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı