Chess.com da turnuva acilmaz, lichess.org da acarsiniz. Sadece technopat uyelerinin oldugu bir discordda paylasirsiniz, veya buraya acarsiniz. Bu is kura sistemi ile olmaz. Acarsiniz 3 saatlik blitz turnuva oynariz hep beraber.
Hocam o kadar bilgim yok satranç siteleriyle ilgili. Açıklar mısınız ayrıntılı veya siz ayarlayın biz girelim fark etmez.Chess.com da turnuva acilmaz, lichess.org da acarsiniz. Sadece technopat uyelerinin oldugu bir discordda paylasirsiniz, veya buraya acarsiniz. Bu is kura sistemi ile olmaz. Acarsiniz 3 saatlik blitz turnuva oynariz hep beraber.
Ayarlamasi cok zor degil. Lichess.org'da hile ve bot korumasi ile beraber sifreli giris ayarlayabiliyoruz.Hocam o kadar bilgim yok satranç siteleriyle ilgili. Açıklar mısınız ayrıntılı veya siz ayarlayın biz girelim fark etmez.
Yok hocam, renk katarsınızBeni yenmezseniz ben de gelirim
Satranç hiç iyi oynayamam rezil olmak da var işin ucundaNeyse vaz geçtim.
Ben de uzun süredir satranç oynamıyorum katılım bence.Beni yenmezseniz ben de gelirim
Satranç hiç iyi oynayamam rezil olmak da var işin ucundaNeyse vaz geçtim.
Linkini at gelelim.@24099 , siz mi discord yasakladınız? Reklam amaçlı değildi aslında şimdi oluşturdum zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.