Technopat sistem topluyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emrullah Dinçol

Hectopat
Daha fazla  
Ben sizi izliyorum ve bu ay bir bilgisayar toplayacağım. Tüm ekipmanları aldim kurulum bilgim yok. Sizden yardim istiyorum. Technopat yardim istiyorum. İstanbul Beşiktaş'ta oturuyorum. Arabamla gelirim, sizi uzun zamandir takip ediyorum. Baska sizin gibi PC toplayan birini bilmiyorum. Lutfen benim bilgisayarimi toplar misiniz? Her seyi sifirdan aldim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürüsüyle toplama videosu var. Kendinize güvenip sabırlı bir şekilde halledilebilir.

Cok buyuk yardim ettiniz ayrica admin tesekkur ediyorum. Beni erisimimi kisitladigi icin ya insan gibi soru sordum. Ardi ardina ikaz yedim, ayip be kardesim. Size yakismiyor ben pc kendim topladim, Pc toplamaktan bir sorunum yok, sirf işi iyi bilen birine toplatmak istedim. Benim isteğim bende kalsin, formunuz da sizde kalsin. Yine kisitlama koyacaksaniz da siz kendiniz belli etmiş olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Emrullah Dinçol Eğer Türkçe kurallarına uygun olmayan mesajlar göndermeye devam edersen sürekli ceza alırsın. Sürekli büyük yazma baş harfleri, yaw yazma çünkü Türkçe'de "W" diye bir harf yok. Sosyalde ceza almak istemiyorsan kuralları okumalısın.
Technopat Sosyal Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı