Technopat Soruları Cevaplayanlar Ücret Alıyor mu?

Her şey para değil. :) Bazen açılan konulardan kendine yeni fikirler edinirsin, bazen de konulardaki çözümler ileride işine yarar. Yeri gelir alanında karşına çıkabilecek sorunları görürsün, çözümünü araştırırsın ve burada paylaşarak karşılıklı yardımlaşmaya katkı sağlarsın.

Mesaj başı 1.75TL. Çözüm olarak işaretlenirse 5TL, Puanınız 1000 üzerine çıkarsa Mesaj başı 2.50TL'ye çıkıyor (!).
Hocam dalgamı geçiyorsunuz ya :D iyilikler karşılıksızda yapılabilir :)

@Singua 35.728*2.5=89.320 TL mesaj için, iyi para :D Paramı isteyeyim bari. !

Selamünaleyküm reisler Technopat'da herkes birbirine yardım ediyor ama kimse bunu bedelsiz yapmaz. Technopat para falan mı ödüyor?
Aleykümselam reyiz. Ben kimseye pek yardımcı olamıyorum ama buna rağmen haftada 2 tane kırmızı Tuborg bağışı yapıyor Technopat.

Hayır, mesaj başı para alınmıyor. Sadece burası için de geçerli değil, internet üzerindeki neredeyse hiçbir forumda mesaj başı para alınmaz. "Kimse kimseye bunu ücretsiz yapmaz" dediğinize göre hayatınızda ilk kez internet kullanıyor olmalısınız.

Ayrıca yanıtları okuyordum da şunu söylemeden geçemeyeceğim; yalan bir cümle yazıp sonuna (!) koymak ironi de değildir mizah da değildir. Sadece mesaj kirliliği yapıyorsunuz. İroni dediğin dalga geçmek için karşıdaki kişinin savunduğu konuyu absürt şekillerde ele alarak savunuyor ayağına eleştirmektir, karşıdaki kişinin sorusuna yanlış cevap vermek (veya yanlış bilgi paylaşmak) ve cümle sonuna ünlem koymak değil.

Ben aylık 4000 kaldırıyorum mesaj başı 15TL'den (!)
Böyle bir şey yok herkes kendi kafasına göre takılıyor kafa dağıtıp kendini geliştiriyor bilmediği konular hakkında bilgi sahibi oluyor sorunlarını çözüyor eğleniyor gülüyor :D

Bana normalde her çözüm başına 50 lira veriyorlardı; en son yılın sonlarına doğru çözüm yapmıştım, o zaman zam geldiğini öğrendim 75 lira verdiler. Şu an kaç veriyorlar bilmiyorum, değişti mi ki acaba?
Forumlar böyledir; genel olarak takılma, hobi mekanlarıdır. Örneğin teknoloji ile ilgilenenler burada olur, ya da DH'de, ya da Shiftdelete'de. Sorularını sorarlar, soruları da yanıtlarlar; konu dışı ve "Profil Mesajları" diye yerler var, orada da eğlenebilirler. Sosyal medya gibi "zaman aşımı" platformları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı