Technopat Sosyal beğeni ve mesaj sayısı gizlenmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evet, sistem kötüye kullanılıyor ve ben de rahatsızım. Kaldırdığımızda şöyle duruyor:

Yer kısmına da bir düzenleme getirilip (çünkü burayı bile saçma sapan şeyler için kullanıyorlar), boş kısıma da bir şey eklenebilir belki. Resim ya da kullanıcının ekleyebileceği bir şey. Mesela makalelerine ya da rehberlerine giden bir link. Ben mesela böyle bir linki makalemde verdim, bunu da blogda toplamıştım. Belki kullanıcılar için bu kolaylaştırılabilir.

Dediğim gibi, getirilip getirilmemesi benim için hiç sorun değil.

Ek olarak "çözüm" ve "makaleler" kısmı kalabilir bence. Sadece mesajlar ve beğeniler gizlensin bence. Ek olarak boş kısımın doldurulması gerçekten güzel olabilir. Makale ve bloglar "thumbnail" olarak koyulabilir oraya.

Naçizane düşüncemi paylaşacak olursam, hiyerarşi her zaman olmuştur ve olacaktır. Bu kaçınılmaz bir gerçektir. İstenilen önlemler alınsın veya istenildiği kadar yeni uygulamalara geçilsin yine de faydası olmayacaktır. İnsan kişisel olarak bundan arınabilmeli.

İfadeler: acv
10 bin küsür mesajı olup sosyali sadece linç için kullanan da var fakat öyle daha fazla karışıklık ortaya çıkıyor böyle daha iyi. Şahsen ben de profile sınırlama getirilmesini kaldırmak isterim açtıkları konuları yazdıkları mesajları göremiyorum bazı kişilerin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…