Technopat Sosyal - Crack uyarısı verilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Merhaba, her hafta illa ki birkaç tane "crackli oyun çalışmıyor" benzerinden konular açılıyor ve anında kilitleniyor neredeyse. Zamanında ben de crackle ilgili konular açmıştım. :D

Artık "Oyun Teknik Destek" bölümüne crackli oyunlara teknik destek sunulmadığı yazsa olur mu? Aynen şu yazsın:

"Eğer Crackli bir oyun ile sorun yaşamaktaysanız, soluğu oyunun Steam satın alma sayfasında alabilirsiniz 😁."

Edit:

Alta şu foroğraf konulsun 😂 :
1586087922451.png

"O paralar Gaben'den kaçamaz, evlat"

Son düzenleme:
Bu tarz üyeler genellikle yaşı nispeten küçük, yeni üyeler oluyorlar. İlk dakikadan her şeye ceza verilirse bu forumda üye kalmaz. Dönüşüm sağlanamaz. Ayrıca yetkililer gerekli cevabı zaten veriyor. İnsanları forumdan soğutup, bir kalıba sokmaya çalışmanın mantığı yok.

Konular bildiğim kadarıyla moderatörler tarafından onaylanıp, açılıyor. Moderatörler de açmasın o zaman konuyu yasaksa. Bu kadar basit.

yetkililer gerekli cevabı zaten veriyor.
Uyarı derken ceza değil yazı yazsın manasında dedim. Sadece konu açma sayfasında bir yazı ile belirtilsin.

Ceza verilmesi söz konusu değil.
Ceza verilmesi gerekmez zaten. Oyun Teknik Destek bölümünde crackli oyunlara destek verilmediği yazsa haftada 2 kişinin crack konusu açmasını engellese bile moderatörleri uğraşmaktan kurtarabilir :).

Son düzenleme:
Merhaba, her hafta illa ki birkaç tane "crackli oyun çalışmıyor" benzerinden konular açılıyor ve anında kilitleniyor neredeyse. Zamanında ben de crackle ilgili konular açmıştım. :D

Artık "Oyun Teknik Destek" bölümüne crackli oyunlara teknik destek sunulmadığı yazsa olur mu? Aynen şu yazsın:

"Eğer Crackli bir oyun ile sorun yaşamaktaysanız, soluğu oyunun Steam satın alma sayfasında alabilirsiniz 😁."
Crackli konu açılırsa onu satın alma sayfasına yönlendiriyorum. :D

Konu onaylanıp altına crackli oyunlara destek verilmiyor yazmak yerine konuyu onaylamayıp bildirim şeklinde böyle bir uyarı göndermek daha mantıklı değil mi?
Başka üyelerde korsana destek verilmediğini görsün diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı