Technopat/Sosyal Hayatınıza Ne Kattı?

Bana cümleleri daha doğru bir şekilde kurmamı bir şeyler yazarken daha doğru daha düzgün yazmamı sağladı..

Hayatıma sinir kattı!

Sebebi bile söylenmeden ban atılan(uygulamada) bir forumda hala duruyorsam sabır yönünden birşeyler katmıştır diye düşünüyorum.
Aynı şekilde düşünüyorum."Gereksiz Mesajlar" ne demektir? Hangi mesajımdan veya konumdan yasaklandım? Bilmiyorum!

Yazılımsal ve donanımsal açıdan birçok teknik bilgi edindim. Şöyle önüme standart parçaları dizseniz bilgisayar toplarım herhalde.
En önemlisi de yeni bir ortamda yeni arkadaşlıklar kurdum. Birçok alanda sohbet ortamı havasında güzel vakitler geçirdim. Bundan sonra da umarım böyle devam eder.

Hayatımda küfürsüz ve saygı çerçevesinde konuşup tartışa bileceğim bir plartform sağladı. Ve azda olsa yazım kuralları.

@176834, bu attığınız mesaj da Gereksiz. Çünkü konuyla alakalı değil. (Önceki mesajımda da "bu bir şikayet konusu değil, isteyen gider şikayet konusu açar" diye açıkladım.) Şu an yetki olsa yemiştiniz banı maalesef
Size bir şey katmadıysa kendinizi zorlamayın, aksi taktirde gereksiz mesaj diye "Rapor" edilecektir

Technopat'ta yaklaşık 3 yıldır sık aralıklarla aktifim. Bu süre zarfında çok üyenin sonradan -da, de, ki, mı, mi, mısın-mıyım gibi eklerin doğru yazılışını ögrendiğine tanık oldum. Buna rağmen çıkıp da "bana pek bir şey katmadı ama..." demelerine de tanık oldum.

Kendimi check (kontrol?) eden bir insanim hep, vallahi ilk iletirimle son iletilerime bakiyorum hep ayni, demek ki ya Technopat bana birsey katmamis, ya da ben Technopat'a cok sey katmisim.

Bilgisayar bilgim arttı ve burada yazı yazarken banlanma korkusu başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…