Technopat/Sosyal Hayatınıza Ne Kattı?

Yazılımsal ve donanımsal açıdan birçok teknik bilgi edindim. Şöyle önüme standart parçaları dizseniz bilgisayar toplarım herhalde.
En önemlisi de yeni bir ortamda yeni arkadaşlıklar kurdum. Birçok alanda sohbet ortamı havasında güzel vakitler geçirdim. Bundan sonra da umarım böyle devam eder. :)

@176834, bu attığınız mesaj da Gereksiz. Çünkü konuyla alakalı değil. (Önceki mesajımda da "bu bir şikayet konusu değil, isteyen gider şikayet konusu açar" diye açıkladım.) Şu an yetki olsa yemiştiniz banı maalesef ;)
Size bir şey katmadıysa kendinizi zorlamayın, aksi taktirde gereksiz mesaj diye "Rapor" edilecektir :sinsi:

Technopat'ta yaklaşık 3 yıldır sık aralıklarla aktifim. Bu süre zarfında çok üyenin sonradan -da, de, ki, mı, mi, mısın-mıyım gibi eklerin doğru yazılışını ögrendiğine tanık oldum. Buna rağmen çıkıp da "bana pek bir şey katmadı ama..." demelerine de tanık oldum.

Bu süre zarfında çok üyenin sonradan -da, de, ki, mı, mi, mısın-mıyım gibi eklerin doğru yazılışını ögrendiğine tanık oldum. Buna rağmen çıkıp da "bana pek bir şey katmadı ama..." demelerine de tanık oldum.

Kendimi check (kontrol?) eden bir insanim hep, vallahi ilk iletirimle son iletilerime bakiyorum hep ayni, demek ki ya Technopat bana birsey katmamis, ya da ben Technopat'a cok sey katmisim. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı