Technopat Sosyal Kasım 2023 Güncellemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkürler.
Profil mesajlarında geyik kıvamında saçmalamak (karşılıklı ve kırmadan tabiİ ki) sorun olur mu?

Yardımlaşma amacıyla ekleşmek yasak. Öbür türlü beraber oyun oynama veya sohbet amaçlı Steam veya Dc hesabını verebilirsin. Buna ceza verildiğini daha görmedim.
Hocam ben arkadaşım yok konusunda o yüzden yediğimi hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltsinler ama.

Öyle heyecanlı yazmışsınız ki. Ne dediğiniz anlaşılmıyor.

Forumun bekçisi gibi davranmanıza gerek yok.

Bir arkadaşımın direkt sınırsız ban yediği bir hesabı vardı geçen seneden şu an normal olarak tek bir hesap kullanıyor eski hesabını silmesi mümkün mü?

@Aeroxs, tutumunuz yanlış. Normalde forum ortamında bile böyle özelliğin olmaması gerekirken, düşünülüp getirilmiş işte. Çok da uzatmanın mantığı yok. En basitinden kullanmak istemediğim için kapatmak istiyorum diye yazabilirsiniz.

Ben de senin nedenine çok meraklıydım. Kapatmak istiyorum yaz geç işte, ne bu tavır?

Dalgasına yazdım hocam ama bir tek burada gördüm bu sistemi.

Geri bildirimde bulunun yazabilirsiniz bence böyle biraz “hayırdır birader nereye öyle habersiz” gibi olmuş bende dalga amaçlı yazmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…