Technopat Sosyal Kasım 2023 Güncellemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkürler.
Profil mesajlarında geyik kıvamında saçmalamak (karşılıklı ve kırmadan tabiİ ki) sorun olur mu?

Yardımlaşma amacıyla ekleşmek yasak. Öbür türlü beraber oyun oynama veya sohbet amaçlı Steam veya Dc hesabını verebilirsin. Buna ceza verildiğini daha görmedim.
Hocam ben arkadaşım yok konusunda o yüzden yediğimi hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltsinler ama.
 
Denesene kazanacak mısın?

17 yıllık tecrübe ve birikimlerime böyle yorum yapmamanı rica ediyorum! Kayıt olurken sözleşme ve gizliliği kabul ediyorsan hesabınında silinmeyeceğini kabul etmiş bulunuyorsun.

K. V. K. K daha sonradan çıkmış bir sistem ve Technopat'a sonradan eklenmiş sözleşme gereği "Technopat" şartları değiştirdiğinde de bunu otomatik olarak kabul etmiş sayılırsın.

Bu ileride sözleşme ve kullanım koşullarına eklendiğinde XenForo sisteminde sana güncelleme bildirimi gelecektir! Şartlar ve koşullar düzenlendi ve/ya değiştirildi. Okuyup kabul ettikten sonra kullanıma açılacak. (hesap silme veya diğer özgü işlemlerin)

Yani sen Recep veya Technopat geliştiricilerinin değiştireceği sözleşmeyi şu an zaten kabul etmiş sayılıyorsun. Boş yorum yapıp burada şow yapmanın anlamı yok.

Seni tekrar buraya: Technopat Site Kullanım Koşulları
Ardından buraya: Gizlilik Bildirimi

Davet ediyorum. Okuduğunu anlaman gerek. Okuyacağın yazılar KURAL değil. Sitenin kullanımı ve SE'ni̇n GİZLİLİĞİN HAKKINDA BİLGİLER İÇERİYOR.

Lütfen seni sağ duyuya davet ediyorum. Birilerinin ne iş yaptığını bilmeden, önüne gelen kişiyi çocuk zannetmeden seviyeli sohbet edersen sevinirim. Seni burada zorla tutan yok. Kafana si*ah dayayıp seni burada zorla tutan da yok. Hesabını silersin. Çıkar gidersin!

Tecrübe ve birikimlerime iyi veya kötü yorum yapma lütfen.

Öyle heyecanlı yazmışsınız ki. Ne dediğiniz anlaşılmıyor.

Forumun bekçisi gibi davranmanıza gerek yok.
 
Bir arkadaşımın direkt sınırsız ban yediği bir hesabı vardı geçen seneden şu an normal olarak tek bir hesap kullanıyor eski hesabını silmesi mümkün mü?
 
5. hesabınızı kapatmak için geçerli bir neden giriniz.

brave_3xq0ibg1dn-png.png

Kapatıyorum abi size ne? (dalga amaçlıdır)
 
Son düzenleme:
@Aeroxs, tutumunuz yanlış. Normalde forum ortamında bile böyle özelliğin olmaması gerekirken, düşünülüp getirilmiş işte. Çok da uzatmanın mantığı yok. En basitinden kullanmak istemediğim için kapatmak istiyorum diye yazabilirsiniz.
 
Ben de senin nedenine çok meraklıydım. Kapatmak istiyorum yaz geç işte, ne bu tavır?

Dalgasına yazdım hocam ama bir tek burada gördüm bu sistemi.

@Aeroxs, tutumunuz yanlış. Normalde forum ortamında bile böyle özelliğin olmaması gerekirken, düşünülüp getirilmiş işte. Çok da uzatmanın mantığı yok. En basitinden kullanmak istemediğim için kapatmak istiyorum diye yazabilirsiniz.

Geri bildirimde bulunun yazabilirsiniz bence böyle biraz “hayırdır birader nereye öyle habersiz” gibi olmuş bende dalga amaçlı yazmıştım.
 
"Ayrıca unutmayın, hesabınızı kapatıp yeni hesap açmanız kurallar gereği yasaktır. Çoklu üyelik tespitleri yapılıp yeni hesabınız da kapatılacaktır."

Bir daha okunması gereken önemli bir kısım.
Neden?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı