Technopat Sosyal Kasım 2023 Güncellemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çünkü hesabınız aslında veritabanında kapanmıyor sadece gözükmüyor aslında kapatsanız bile o hesaptaki bilgileriniz halen veritabanında duruyor.

O zaman kapatmadan önce bir kes daha düşüneceğiz.

Benim merak ettiğim yukarıda arkadaşlardan birisi hesaplar veri tabanindan silinmiyor demiş bu da demek oluyor ki hesap anonimleşse bile yetkililer moderatörler erisebilecek profillere o zaman bu kapatma işleminin anlamı ne? İsimler anonimleşecekse veritabanından da silinmeli. Ayrıca alıntılamalar yapılmışsa onlardan da silinmeli. Bilgili ve yetkili birisi var mı acaba bilgi verebilecek?

Son düzenleme:

Güncelleme güzel olmuş öneriler yavaşça uygulanıyor. Fakat asıl güncelleme XenForo 3.0 ile olacak inşallah sabırsızlıkla bekliyorum.

@Emre C Bunu engelleme ayarı ne zaman gelecek?

Profilinizi kapatırsanız/gizlerseniz engellemiş olursunuz. Ayarlardan takip ettiğiniz üyeler veya hiç kimse yapabilirsiniz.
Attığımız profil mesajlarını üyelerin görüp mesaj yazmasına izin verip fakat başka üyelerin profil mesaj atmasını engelleme ayarı gelmeli veya en azından başkalarının attığı profil mesajlarını silme özelliği.

Çok zor olmasa gerek.

Hocam isteğim lütfen modlar kafasına göre kategeori değiştirmesin. Bunu kötüye kullanan çok moderatör gördüm. Mesela Linux ile konu açıyorum Mint'e çeviriyor adam. Ya kardeşim ellleme, ben bilmiyor muyum ne hakkında konuştuğumu? Moderatörlere konunun noktasına harfine kadar düzenleme yetkisi vermeyin. Ayrıca korsan yasağı kaldırılsın. Bu ekonomide hiç korsan program, film, müzik, oyun, dizi kullanmamış parmağınla sayacağın genç yoktur. Korsan kategeorisi açıp oradan konuşalım. "korsana destek yok" deyip 5 dakika sonra korsana teşfikten 3 gün ban yemeyelim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…