Technopat Sosyal Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı olsun. Kurallar bayağı sadeleştirilmiş gibi gözüküyor. Önceden 60'a yakın kural vardı, şimdi yarıya indirilmiş.

Hocam artık "Çoklu Üyelik" bir ban nedeni olmadığı için eskiden ban attığınız kişilerin ondan dolayı aldıkları ban gidecek mi?

Bu zaten moderatörün görevlerinden birisi. Sosyal kurallarına eklenmez. Kuralları okuyan bir üyenin işine yarayacak bilgi değil.
Tekrar rapor edip moderatörün hatalı düzenlediğini belirtirseniz mesajı tekrar düzenleyip hatalı işlem yapan moderatöre de bilgi veririz.

Bazen sosyal üzerinde öneri almak için açtıkları konunun aynısını başka forumlarda açan üyeler görüyorum. Bu durumla ilgili bir kural bulunmakta mı?

Bazen sosyal üzerinde öneri almak için açtıkları konunun aynısını başka forumlarda açan üyeler görüyorum. Bu durumla ilgili bir kural bulunmakta mı?
11. kural.

Bu zaten moderatörün görevlerinden birisi. Sosyal kurallarına eklenmez. Kuralları okuyan bir üyenin işine yarayacak bilgi değil.

İroniyle karışık laf atmış gibi orada daha çok. Moderatörlere ne tip bir bilgi / eğitim veriliyor veya veriliyor mu? Verilmiyor gibi geldi bana son zamanlarda gördüklerimden sonra.

Öncekine göre en azından sonuna rahatça gelebildim. On ikinci madde birazcık saçma geldi açıkçası. Cezası sadece uyarıysa olabilir ancak susturma veya uzaklaştırma cezası varsa o zaman biraz saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…