Technopat Sosyal Kuralları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bunun gereği nedir, açıklayabilecek olan var mı? Anlamadım ben.
Buna cevabım üstteki şekildedir.

@Emre C nereye yazsam bilemedim. Şu zımbırtının kapatma tuşu yok. Diğerlerinin vardı. Belirli bir süre herkes görsün diye mi böyle?

Eki Görüntüle 2103576

Evet, geçici süreliğine öyle daha sonrasında kapatılabilir olacak. Toplu bildirim de gönderilecek.

Mikail Fidan bey mutlu. Eskiler ne demek istediğimi anlarlar

Şaka bir yana son zamanlarda forumun çok sıradanlaştığını fark ettim. Çoğu kurala uyulmadığını da. Şahsen 34 tane ceza yemiş biri olarak söyleyebilirim ki ceza yiye yiye forumu nasıl kullanacağımı öğrendim. Kuralları çoğu kişi sevmese de forumun düzeni için gerekli. Umarım bu kurallara uyulması hususunda da gereken hassasiyet gösterilir.

Şimdi tek eksiğimiz namı diğer ban makinesi sayın Mikail Fidan

@Emre C eski kurallardan kural 6'nın da eklenmesi güzel olabilir. Bazı konularda aşağıya doğru sonsuza giden, aynı ve tek kelimelik cevapları görebiliyoruz.

Eskiden "Konu altına var olan bir mesajı tekrar yazmak yerine "Beğen" butonunu kullanın." imiş. Şimdi de var bu. 6'nın altında.

Hayırlı uğurlu olsun.

Sanki Mount and Blade'de krallık kuruyorlar kurallara bak

Çok iyisiniz sizden bir ricam olmasını beyan etmek isterim. Bu iş böyle kalmasın ve mahlamıza yeni bir üst düzey Türkçe kursu açalım, orada yarışalım olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yine korsan ile ilgili, belirli türden yapımları, korsan söz konusu olmadan izlemek mümkün değil. Ya da yasal olarak izlenecek platformlara erişim olsa da dil engeli olabilir. Örneğin Crunchyroll. Türkiye'den erişim söz konusu ancak animeler İngilizce alt yazılı oluyor. Türkçe dil desteği yok sitenin. Dolayısıyla bu animeler Netflix'te yoksa, izleyebileceğimiz diğer platform Türk Anime ve benzeri platformlar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…