Technopat Sosyal Mart 2023 Güncellemesi

2 gündür technopat mobile de bildirim simgesine tıklayınca anında hepsi okundu olarak işaretleniyor, bunu yaşayan tek ben miyim?

Mesela 23 bildirim var bakmak için tıklıyorum ve direk hepsi "az önce okundu" oluyor.

2 gündür Technopat Mobile de bildirim simgesine tıklayınca anında hepsi okundu olarak işaretleniyor, bunu yaşayan tek ben miyim?

Mesela 23 bildirim var bakmak için tıklıyorum ve direk hepsi "az önce okundu" oluyor.

Buradan “ Bildirimler açılır penceresi okundu olarak işaretlemeyi atlasın“ kısmını tik yaparsan işaretlemez.

Daha fazla süresiz tema gelsin.

Sevdim bu güncellemeyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sadece programlama ve bilgi gerektiren yerlerde yasak değil mi? Ne bileyim mesela şöyle bir metin vardı Sosyal üzerinde, o da yasak olur mu? Metin:

Bir tane JavaScript kodu var. Araştırın biraz bulabilirsiniz. ChatGPT'ye yazdığınız her şeyi yapabiliryor!

@Jack İşte şu videonun metni gibi duruyor. Elimde olsa öyle bir şey paylaşanın hesabını silerim. Sebebi ise gereksiz şekilde her satırdan sonra boşluk bırakılması. Bununla her kelimenin ilk harfinin büyük yazılması arasında pek bir fark yok. Yazım kurallarına süs olsun diye uyulmuyor. Rahat, düzgün, anlaşılır bir şekilde metin aracılığıyla iletişim kurmak için uyuluyor. O boşluklar bunu engelliyor.

ChatGPT ile pek alakalı değil. O yüzden sorun olmaz. Programlama kategorisi dışında kullanmak serbest. Ama @mirza684 isimli üyenin iddiasının aksine neredeyse hiçbir şeyi düzgün yapamayan bir botu kullanıp cevap vermek hiç mantıklı değil.

Merhaba, ikisi de eklenebilir ama özel geliştirmeler. Geliştiricinin bakması, olumlu bulması gerekiyor. Planlanıyor ön eki olan konular uygulandığında bunları da iletebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…