Hocam konuyu aldığım uyarı tartışması konuşmasına çevirmek istemiyorum ama dikkatsiz baktıkları gerçeğini değiştirmiyor bu.Anladigim kadari ile rapor sistemini yogun bir sekilde kullaniyorsunuz, belki moderatorleri yormussunuzudur. Hem siz dinlenin hem onlar dinlensinler.
Buyuk ihtimalle 2 raporunda bir moderatorun denetim saatine geldigi icin almis olabilirisiniz. Ben eskiden bilerek 4-5 saat araliklarla atardim ki farkli moderatore gelip gereksiz yere ceza yemeyelim diye.
Anladigim kadari ile rapor sistemini yogun bir sekilde kullaniyorsunuz, belki moderatorleri yormussunuzudur. Hem siz dinlenin hem onlar dinlensinler.
MF, iyiydi de o da bazen gereksiz yere ceza atiyordu diye dusunuyorum simdi. Gereksiz ceza atmasi aslinda daha cok disiplini sagliyor ama aktifligi biraz dusurebilir.
Hatirladigim kadariyla oradaki en eski moderatorlerden birisi, yani oradaki en tecrubelilerinden birisi sanirsam. Simdiye kadar pek hatasini duymadim.
Elbet hata cikacaktir, cok yasadim bu tarz seyleri. Cok kez birkac moderatorle istisare yaptim. Yapacak tek sey raporlamak ama elinizden o da alinmis bir gunlugune.Hocam konuyu aldığım uyarı tartışması konuşmasına çevirmek istemiyorum ama dikkatsiz baktıkları gerçeğini değiştirmiyor bu.
Senin fikrine saygim var ama bi' mesaja bakarak dusuncen kotu bir sekilde degismez be.Bir keresinde konuma mesaj yazmıştı sinirlenmiştim. Şimdi o mesajı bulamıyorum. Ondan böyle dedim.
Hocam, simdi benim birkac sene once harf hatasindan dolayi cezalarim vardi. Onlar gereksizdi ama veriliyordu, itiraz ettim ve "cezanin ustunden 1 sene gecmis" diye cevap geldi. Cildirmistim o zaman.Ek olarak hocam gereksiz uyarı, verilen fazla uyarı değildir. İsterlerse 100 uyarı versinler ama hakkım olmayan uyarıyı almak üzücü oluyor.
Moderatörler aşağıdaki bölümü konuya ekleyebilirler.
Tamam, ikinci metinde -siz yukarıda görmeseniz bile- biraz uğraştırıcı isteklerim var. Ama ilk metindeki gibi size yazdığım cümleleri konuya eklemeseydiniz bari. Bunun neresi mantıklı?Konuyu düzenleyecek moderatör için iki haberim var. İlki normal bir şekilde yukarıdaki 3 oyun konuya sıralama sayıları ile eklenebilir...
Elbet hata cikacaktir, cok yasadim bu tarz seyleri. Cok kez birkac moderatorle istisare yaptim. Yapacak tek şey raporlamak ama elinizden o da alinmis bir gunlugune.
Bu yil ile yeni gelen moderator sayisi 8-9 sanirsam, yeni moderatorler fazla belki tecrubeleri yok veya nasıl karar vereceklerini hemen beceremiyor olabilirler, ama sonradan itiraz ettiginizde emre C tarafindan illa kontrol edilmistir diye dusunuyorum. Burada bir sıkıntı var, evet. Belki yanlış bir sekilde itiraz etmis olabilirsiniz, dalga mi geciyorsunuz diye itiraz edilirse onlar ise sana o tarz karsilik verebilir, bilemiyorum. Sahsen benim birkac saygisiz sekilde itirazima hiçbir sekilde donulmemisti ama saygi cercevesinde yapilirsa genelde donuluyor.
Senin fikrine saygim var ama bi' mesaja bakarak dusuncen kotu bir sekilde degismez be.
Hocam, simdi benim birkac sene once harf hatasindan dolayi cezalarim vardi. Onlar gereksizdi ama veriliyordu, itiraz ettim ve "cezanin ustunden 1 sene gecmis" diye cevap geldi. Cildirmistim o zaman.uzulmenizi gayet iyi anliyorum.
Gerçekten gerçekmiş. Niye böyle bir uyarı verilmiş ki?Ya böyle ceza mı olur?
Üslubunuzun bozuk olması için illa hakaret etmeniz gerekmiyor. Bir şey söylediyseniz arkasında durun, kurallardan kaçar yol aramak saçma oluyor.Çok fazla şey düşünüyorum ama havadan sudan ceza atacakları için yazmayacağım. En basitinden içerisinde hiçbir hakaret bulundurmayan bir cümleden dolayı 1 günlük uygunsuz üslup cezası attılar.