Technopat Sosyal moderatörleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

1653156494064.png
 
Türkçe hocası olana sözüm yok işini hakkıyla yapıyor ama bazıları (hangisi olduğunu bilemem) konu sahibinin açtığı konu başlığına falan bakmıyor. Benim yazdığım cümleye gereksiz mesaj diyerek uyarı veriyor. O kadar kişi bazen alakasız şeyler yazıyor ki rapor sistemi VAC sistemiyle eş değer oluyor. Kısacası Allah'a emanet modunda onun için daha çok yardımcı olabilirsem mantığıyla yaklaşıyorum.
 
Bazı moderatörler var işini gerçekten hakkıyla yapıyor. İsim vermeyeceğim, onlara selam olsun. Ancak bazı moderatörler gerçekten aşırı ilgisiz, örnek vermek gerekecek olursam bir konuda kullanıcı geri dönüş yaptı konu için. Kullanıcı konu sahibiydi. Ben de 2 kez rapor gönderdim, ne kadar süreyle gönderdiğimi hatırlamıyorum ama 10 dakikada 2 rapor değildi. Hocam çözüm için uygun bir bakar mısınız falan diye. İşaretlenmediği için iki kez gönderdim bu arada, kesin çözüm yorumdu. Onlar da "Rapor Sistemi Yasağı" cezası verdi sağ olsunlar raporu iki kez gönderdiğim için. Dalga mı geçiyorsunuz falan diye konu açtım, cezam kaldırılmadı konu silindi. Konudaki o yorumumu da çözüm olarak işaretlediler :D

1653156836161.png


Bir moderatörün yorumunu da çözüm olarak rapor ettim, onunki saniyesinde işaretlenmişti... @MF özleniyorsun ban adam, evet cezaların falan ağırdı ama haksızlığa da göz yummazdın kesinlikle.
 
Son düzenleme:
Hangisinin ceza verdiğini bilemeyiz ama tabii ki sevdiğim 3-5 moderatör vardır :)
Bazen belki yanlış tuşlama yapabiliyorlar :D
O yüzden rapor etmek gerekebilir. Mesela 1'e basacaklarına 4'e basarlar. 4 ay ifade banı :D
Hepsine sevgilerimi yolluyorum. Umarım sevdiğim moderatörler kendilerini biliyordur.
 
Ben de 2 kez rapor gönderdim, ne kadar süreyle gönderdiğimi hatırlamıyorum ama 10 dakikada 2 rapor değildi.
Buyuk ihtimalle 2 raporunda bir moderatorun denetim saatine geldigi icin almis olabilirisiniz. Ben eskiden bilerek 4-5 saat araliklarla atardim ki farkli moderatore gelip gereksiz yere ceza yemeyelim diye. :)

Anladigim kadari ile rapor sistemini yogun bir sekilde kullaniyorsunuz, belki moderatorleri yormussunuzudur. Hem siz dinlenin hem onlar dinlensinler. 🤣

@MF özleniyorsun ban adam, evet cezaların falan ağırdı ama haksızlığa da göz yummazdın kesinlikle.
MF, iyiydi de o da bazen gereksiz yere ceza atiyordu diye dusunuyorum simdi. Gereksiz ceza atmasi aslinda daha cok disiplini sagliyor ama aktifligi biraz dusurebilir.

@Hielah dışında hepsi iyi.
Hatirladigim kadariyla oradaki en eski moderatorlerden birisi, yani oradaki en tecrubelilerinden birisi sanirsam. Simdiye kadar pek hatasini duymadim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı